美劇集中討論區 (11)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

邊個再話呢集悶

呢集SHESHE正WO

S3最正呢集

難得好結局
black mirror

邊個再話呢集悶

呢集SHESHE正WO

S3最正呢集

難得好結局

呢集幾好

邊個再話呢集悶

呢集SHESHE正WO

S3最正呢集

難得好結局

呢集幾好

呢集好好
幾時有得睇,好正
Btw, 咁多集最鍾意white Christmas
黑鏡一年一季,仲要六集,好高產量

邊個再話呢集悶

呢集SHESHE正WO

S3最正呢集

難得好結局

呢集幾好

呢集好好

cp個集正d
原本想話black museum最吸引
但睇睇下覺得集集都好吸引
一睇metalhead幾個畫面唔知點解諗起white bear

好型啊每個鏡頭

黑白果集
幾時有得睇,好正
Btw, 咁多集最鍾意white Christmas

今年內應該有掛
white christmas最蕩氣迴腸 其實S1S2都幾難揀,集集都各有各好睇,除左waldo moment特別弱之外

原本呢12集都叫S3,不過斬開兩季播
希望之後keep到一年有得睇一季6集都好呀
以前channel 4兩年先得一季仲要得3集

邊個再話呢集悶

呢集SHESHE正WO

S3最正呢集

難得好結局

呢集幾好

呢集好好

cp個集正d

果集正呀 個男仔演技好正
Netflix太death note上線啦 朋友話好撚垃圾
宜家嘅Netflix真係
Netflix太death note上線啦 朋友話好撚垃圾
宜家嘅Netflix真係

尋日開左3個月free trial
屌 ..一睇戲果邊都係得咁少野
Netflix專心拍劇算啦

同埋紀錄片
唔好浪費錢係電影

同埋紀錄片
唔好浪費錢係電影

宜家電影搞唔掂
劇質素明顯下降
下年好似會再投放得更多資源落去再拍多d

咁Netflix接左手都好好睇
但其實好似冇左之前個種睇完要係咁反思個種感覺
今季d意思好直接咁講出黎比你聽同變左驚悚片咁
套death note哂撚左margaret qualley
好撚嬲
csl終於送netflix俾我
有冇人知NARCOS 片頭入面有條友戴帽係邊個黎?

murphy真人

咁Netflix接左手都好好睇
但其實好似冇左之前個種睇完要係咁反思個種感覺
今季d意思好直接咁講出黎比你聽同變左驚悚片咁

美國味重左
打機果集我反而幾鐘意
但S3就唔太鐘意E5同E6,好大路估到哂(E6都係變左有D高科技既查案片 )
好似有人睇完black mirror想扮返個style再寫出黎咁
套death note哂撚左margaret qualley
好撚嬲

佢好唔好J?
靚女通常都係要拍垃圾戲
csl終於送netflix俾我

最尾因為個paln問題所以用左50分換
都幾抵屌呀 橫掂D分平時擺喺度唔知做乜鳩
唔係今次呢單野屋企人都唔知有咩積分存在緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞