美劇集中討論區 (11)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

美國味重左
打機果集我反而幾鐘意
但S3就唔太鐘意E5同E6,好大路估到哂(E6都係變左有D高科技既查案片 )
好似有人睇完black mirror想扮返個style再寫出黎咁

EP5個主題幾有深度
但真係畫公仔畫出腸

睇到一半就估到哂件事
S3好似好多人唔鐘意呢集

覺得依集幾唔掂下

http://www.strawpoll.me/11556061/r
之前reddit搞左個black mirror投票,呢集排尾2
估唔到be right back同豬竟然咁低 想當年就係因為豬先有興趣繼續睇下一集

如果唔係首相屌豬我唔會繼續睇

documentary既野唔係人人啱

屌豬呢集特別印象深刻 睇完就知black mirror係正野

諗起S1,2真係...屌豬,踩單車,白熊,聖誕, 好深刻
S3得sheshe維持到水準,其他全撚部用舊橋
黑鏡一年一季,仲要六集,好高產量

原本呢12集都叫S3,不過斬開兩季播
希望之後keep到一年有得睇一季6集都好呀
以前channel 4兩年先得一季仲要得3集

咁Netflix接左手都好好睇
但其實好似冇左之前個種睇完要係咁反思個種感覺
今季d意思好直接咁講出黎比你聽同變左驚悚片咁

美國味重左
打機果集我反而幾鐘意
但S3就唔太鐘意E5同E6,好大路估到哂(E6都係變左有D高科技既查案片 )
好似有人睇完black mirror想扮返個style再寫出黎咁

EP5個主題幾有深度
但真係畫公仔畫出腸

睇到一半就估到哂件事
S3好似好多人唔鐘意呢集

me2 但6集入面真係呢集個主題最有意思
可惜

我幾鐘意ep1個主題

community一早玩過,仲好過佢
EP5 好明顯 ender's game
有無人有睇The Mist? 好喎好睇?見Netflix有
睇左大半集the deuce ep1 好睇

我追緊True Detective S2, 睇埋就開

S2單案 睇睇下我都已經唔知發生咩事
the deuce
同the wire一樣都係好多角色好多線互相交差 大部份角色都吸引
70s場景氣氛重現得好正,睇完ep1已經好想知之後點發展
好多露點同撚

搞到我好想睇

呢套好難唔追喎
但得8集唔夠喉囉

同true detective,the night of 一樣

但the deuce唔係limited series, 有S2延續落去
但S1得8集 點解唔好似the wire咁有返12-13集
睇左大半集the deuce ep1 好睇

我追緊True Detective S2, 睇埋就開

S2單案 睇睇下我都已經唔知發生咩事
the deuce
同the wire一樣都係好多角色好多線互相交差 大部份角色都吸引
70s場景氣氛重現得好正,睇完ep1已經好想知之後點發展
好多露點同撚

搞到我好想睇

外國fans寫個關於s1件案既google doc好鬼好睇

就係因為個doc搞到對s1 finale更加失望
好想知多啲單案係點
但s1咁就完左

冇睇都知係垃圾劇

冇睇都知係垃圾劇

見到預告唔想睇
屌今集
屌今集

littlefinger條線舖咁耐原來係為咗stark團結
defender e6
屌今集

好撚慘
屌今集

好撚慘

佢跪地喊嗰下好想笑
頭先啱啱做完rick and morty新一集
最尾credit果陣

屌今集

好撚慘

佢跪地喊嗰下好想笑

我呀媽實嬲死佢好鐘意little finger
最尾credit果陣

屌今集

好撚慘

佢跪地喊嗰下好想笑

伯母點睇宜家LF寫到咁差
最尾credit果陣

串到應一應
屌今集

好撚慘

佢跪地喊嗰下好想笑

佢未睇S7
佢話出哂先一次過追
等睇佢屌鬼
屌今集

好撚慘

佢跪地喊嗰下好想笑

佢未睇S7
佢話出哂先一次過追
等睇佢屌鬼

聽到sansa嗌lord baelish嗰下我笑撚咗出嚟
我呀媽問我做乜笑到咁核突
New Westworld Season 2 Footage

New Westworld Season 2 Footage

好想睇

好想睇

期待
最尾credit果陣

第幾集黎 netflix e5都未上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞