美劇集中討論區 (11)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
原來 Doctor Foster Season 2 9月5號做左第一集 , 又要追多套

有冇人睇左 第一季 正
有冇人等緊睇J Law套老母!

睇新聞喺影展播完之後俾人狂噓

The Exorcist

開黎睇下先

其實未睇過 但見幾多好評
鬼好似黎黎去都係penny dreadful, outcast, american horror story, supernatural果d

睇左一半唔記得追埋佢
氣氛幾撚正有d化妝都幾痴線

會唔會好多jump scare

都有jump scare 不過主要玩氣氛同故事
Down番睇埋佢先

之前聽人講都有D想睇但一路未開黎睇
反而果陣套outcast開頭睇左一兩集好似幾好睇,但越睇越眼訓就棄左

睇1,2集試下
睇埋FARGO S2
好悶下 冇S1 咁吸引 點解都可以咁高分
S3 係咪重悶?
個印第安人之後整容收左S1個殺手?

S2 越睇越好睇 之前我都覺悶睇左2集棄左 隔左1年無野追再睇下先發覺好撚好睇
睇埋FARGO S2
S3 係咪重悶?

S2 越睇越好睇 之前我都覺悶睇左2集棄左 隔左1年無野追再睇下先發覺好撚好睇

S2悶
睇埋FARGO S2
S3 係咪重悶?

我睇到一半,睇得好慢
睇埋FARGO S2
S3 係咪重悶?

咁高分因為唔悶 仲好好睇
睇埋FARGO S2
S3 係咪重悶?

S2悶

係啊
一開始角色又多都唔知邊個是算係主角
同埋少左好多幽默感, 係個單手傻仔去殺人個度好好笑
S1就好清晰你要focus邊個角色

S3咪有幽默感 又有傻仔殺人 不過無咁好睇 我覺得個節奏好奇怪
有冇人等緊睇J Law套老母!

睇新聞喺影展播完之後俾人狂噓

見到review so far都係正評多
好似幾爭議性 fucking love it or hate it
但大部份都係話套戲好癲

The Exorcist

開黎睇下先

其實未睇過 但見幾多好評
鬼好似黎黎去都係penny dreadful, outcast, american horror story, supernatural果d

睇左一半唔記得追埋佢
氣氛幾撚正有d化妝都幾痴線

會唔會好多jump scare

都有jump scare 不過主要玩氣氛同故事
Down番睇埋佢先

之前聽人講都有D想睇但一路未開黎睇
反而果陣套outcast開頭睇左一兩集好似幾好睇,但越睇越眼訓就棄左

睇1,2集試下

排下隊先
原來 Doctor Foster Season 2 9月5號做左第一集 , 又要追多套

有冇人睇左 第一季 正

第1季好正,但第2季睇簡介好似閪閪地,死唔斷氣咁(未睇)
睇埋FARGO S2
S3 係咪重悶?

覺得S2好睇D,S1電影照搬過去咋
睇埋FARGO S2
S3 係咪重悶?

S2悶

係啊
一開始角色又多都唔知邊個是算係主角
同埋少左好多幽默感, 係個單手傻仔去殺人個度好好笑
S1就好清晰你要focus邊個角色

S3咪有幽默感 又有傻仔殺人 不過無咁好睇 我覺得個節奏好奇怪

S3 同S1S2有冇關係?

S3會出返S1S2某個舊人

rumor: Alicia Vikander and Michael Fassbender reportedly set to marry in Ibiza next month

rumor: Alicia Vikander and Michael Fassbender reportedly set to marry in Ibiza next month

magneto

有冇人睇左 第一季 正

第1季好正,但第2季睇簡介好似閪閪地,死唔斷氣咁(未睇)

咁冷門既原來都有人睇
有冇巴打睇Midnight, Texas

睇左頭兩集
暫時唔錯

magneto

好sweet
alicia
有無人有睇suits?
rachel同哈里王子拍拖

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/international/20170906/57174261
Narcos S3好好睇
差一集finale就完

勁慢咁睇
睇到EP5中間 廢事咁快睇哂

集集都好緊湊
特別好緊張Jorge有冇事
我覺得好睇過頭兩季

好鍾意睇jorge條線 條女又正

暫時覺得好似好過S2
jorge真係成個男主角咁
話時話narcos搵親D女都 除左tata普普通通之外
S2同今季兩條女都好靚

拉丁妹
Narcos S3好好睇
差一集finale就完

勁慢咁睇
睇到EP5中間 廢事咁快睇哂

集集都好緊湊
特別好緊張Jorge有冇事
我覺得好睇過頭兩季

好鍾意睇jorge條線 條女又正

暫時覺得好似好過S2
jorge真係成個男主角咁
話時話narcos搵親D女都 除左tata普普通通之外
S2同今季兩條女都好靚

講到咁正, 冇PABLO諗住棄架啦, 睇黎又要搵一日煲哂佢

佢又唔係唯11個毒梟
拍劇...要講大把野講,睇佢拍成點姐

magneto

好sweet
alicia

好襯呀佢地兩個
快D結婚啦兩個都咁靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞