美劇集中討論區 (11)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
有冇啲類似Atypical輕鬆小品劇

transparent? atlanta? master of none? you're the worst?
好似有好多小品劇 雖然好少睇
有無講鬼既美劇推介下

The Exorcist

開黎睇下先

其實未睇過 但見幾多好評
鬼好似黎黎去都係penny dreadful, outcast, american horror story, supernatural果d
有冇巴打睇Midnight, Texas
有無講鬼既美劇推介下

開黎睇下先

鬼好似黎黎去都係penny dreadful, outcast, american horror story, supernatural果d

睇左一半唔記得追埋佢
氣氛幾撚正有d化妝都幾痴線
Narcos S3好好睇
差一集finale就完

勁慢咁睇
睇到EP5中間 廢事咁快睇哂

集集都好緊湊
特別好緊張Jorge有冇事
我覺得好睇過頭兩季
睇Defenders post,見到有人話defenders係低成本劇,因為佢成本低過got
睇完person of interest 心情好down
有咩好推介
睇Defenders post,見到有人話defenders係低成本劇,因為佢成本低過got

差一集finale就完

勁慢咁睇

集集都好緊湊
我覺得好睇過頭兩季

好鍾意睇jorge條線 條女又正
有咩好推介

有無講鬼既美劇推介下

開黎睇下先

睇左一半唔記得追埋佢

會唔會好多jump scare
差一集finale就完

勁慢咁睇

集集都好緊湊
我覺得好睇過頭兩季

暫時覺得好似好過S2
jorge真係成個男主角咁
話時話narcos搵親D女都 除左tata普普通通之外
S2同今季兩條女都好靚
有咩好推介

睇返Nolan套westworld or其他SF劇

American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace first teaser
https://twitter.com/i/web/status/905215940635181057

如果每次搵got比應該套套劇都變哂低成本
今日AHS Cult
有無講鬼既美劇推介下

開黎睇下先

睇左一半唔記得追埋佢

都有jump scare 不過主要玩氣氛同故事
Down番睇埋佢先
有無講鬼既美劇推介下

開黎睇下先

睇左一半唔記得追埋佢

都有jump scare 不過主要玩氣氛同故事
Down番睇埋佢先

之前聽人講都有D想睇但一路未開黎睇
反而果陣套outcast開頭睇左一兩集好似幾好睇,但越睇越眼訓就棄左
差一集finale就完

勁慢咁睇

集集都好緊湊
我覺得好睇過頭兩季

暫時覺得好似好過S2
S2同今季兩條女都好靚

講到咁正, 冇PABLO諗住棄架啦, 睇黎又要搵一日煲哂佢
差一集finale就完

勁慢咁睇

集集都好緊湊
我覺得好睇過頭兩季

暫時覺得好似好過S2
S2同今季兩條女都好靚

講到咁正, 冇PABLO諗住棄架啦, 睇黎又要搵一日煲哂佢

S3冇跌watt 仲多元化過頭兩季
唔使睇死pablo一個,幾個新大佬同其他subplot都吸引
有冇人等緊睇J Law套老母!
原來 Doctor Foster Season 2 9月5號做左第一集 , 又要追多套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞