美劇集中討論區 (11)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
OH MY GOD
今集twin peaks睇左半集我已經

想問依家既twin peaks 同90年既twin peaks係咪有關連?

依家既twin peaks S3係延續返90年twin peaks既故事
末日戰艦第二季出左喇
今集got又再一次覺得lena headey演技好神
屌GoT

唔知點解睇完今集我發覺我支持cersei

呢季睇得真係好唔開心,好地地一套神劇搞到咁 最撚嬲係LF死根本爲殺而殺,五分鍾都無單憑bran呢條神棍9up吓就判佢死刑,還我LF啊
屌GoT

呢季睇得真係好唔開心,好地地一套神劇搞到咁 最撚嬲係LF死根本爲殺而殺,五分鍾都無單憑bran呢條神棍9up吓就判佢死刑,還我LF啊

今集好撚鳩
但cersei同jaime反面果幕唔錯
同埋呢兩個角色叫少數喺呢季處理得好啲既角色
人物性格都符合設定發展

但lf
Dark Tower Trailer
https://youtu.be/GjwfqXTebIY
順手貼下
OH MY GOD
今集twin peaks睇左半集我已經

想問依家既twin peaks 同90年既twin peaks係咪有關連?

依家既twin peaks S3係延續返90年twin peaks既故事

最近先追完S1,2
好正
追緊S3 唔知睇唔睇埋果兩套戲好
屌GoT

今集好撚鳩
人物性格都符合設定發展

但lf

我一路睇心諗
seriously? cersei is going to play along? ah there you go. that's better.

唔知bronn會唔會跟埋jamie走

個下戲中戲! 扮驚既樣,令大家都覺得佢真係驚

(之前有人講:成個mountain 係隔離,會驚你個隻野? )
又唔細字
都係去reddit/westeros.org 傾開心D

香港人太膠, 完全唔岩channel

挽留

去開freefolk

個下戲中戲! 扮驚既樣,令大家都覺得佢真係驚

(之前有人講:成個mountain 係隔離,會驚你個隻野? )

第一次見到條龍都未驚
驚隻屍仔
頭先啱啱做完rick and morty新一集
最尾credit果陣

miss左

sea cucumber!!!!

我S3淨係睇左EP1 其他仲未睇
喺netflix一口氣追返先
呢排終於開左bojack

有人講新一集, 我以為你講緊the latest.
今個season 除左ep2 正路野, 我覺得全部都好好笑

pickleman好撚好笑
Dark Tower Trailer
https://youtu.be/GjwfqXTebIY
順手貼下

正到呢
The Deuce d尺度, 估唔到Maggie Gyllenhaal都要
之後唔知佢係咪會take over果班女人既business呢? (鳩估)
個題材幾吸引
同埋d佈景好撚癲喎點拍到咁似以前年代咁架
出面有got標題劇透
屌GoT

上幾集Sansa vs Arya d對立無謂到呢
一早係咁撚醒就唔好學人搞咁多無謂野,特登做咁耐大龍鳳就係用黎誤導班觀眾
頂唔順佢地突然一個轉身殺返LF,成班人仲覺得自己精心部署咁
屌GoT

今集好撚鳩
人物性格都符合設定發展

但lf

cersei現時智商好似係最高果個 (如果唔計佢who fucking care班white walker)
自私但又間唔中有返D人性化表現 忍唔住有少少撐佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞