美劇集中討論區 (11)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
原來有人睇左7季都唔知littlefinger想要咩

littlefinger條線舖咁耐原來係為咗stark團結

好撚慘

佢跪地喊嗰下好想笑

我呀媽實嬲死佢好鐘意little finger

伯母點睇宜家LF寫到咁差

佢未睇S7
佢話出哂先一次過追
等睇佢屌鬼

聽到sansa嗌lord baelish嗰下我笑撚咗出嚟
我呀媽問我做乜笑到咁核突

雷加個造型

好撚慘

佢跪地喊嗰下好想笑

佢未睇S7
佢話出哂先一次過追
等睇佢屌鬼

雷加個造型

你當係Viserys抄佢造型就得
屌GoT

好撚慘

佢跪地喊嗰下好想笑

佢未睇S7
佢話出哂先一次過追
等睇佢屌鬼

雷加個造型

你當係Viserys抄佢造型就得

心諗邊個雷加
你係咪想打雲加
原來係指jon老豆啲中文譯名真係
大家睇左The Defender未

看了

看了

X2

看了

X2

咁就收左hand皮
OY MY GOD
今集twin peaks睇左半集我已經
OH MY GOD

看了

X2

咁就收左hand皮

為左dd同jj

看了

X2

咁就收左hand皮

為左dd同jj先睇

看了

X2

咁就收左hand皮

為左dd同jj先睇

一樣

看了

X2

咁就收左hand皮

為左dd同jj先睇

dd>>>>all others combined
OH MY GOD

想問依家既twin peaks 同90年既twin peaks係咪有關連?

看了

X2

咁就收左hand皮

為左dd同jj先睇

一樣

DD JJ
仲有Karen/Elektra

看了

X2

咁就收左hand皮

為左dd同jj先睇

dd>>>>all others combined

我都係睇DD
New Westworld Season 2 Footage

好想睇

期待

頭先啱啱做完rick and morty新一集
最尾credit果陣

miss左

sea cucumber!!!!

我S3淨係睇左EP1 其他仲未睇
喺netflix一口氣追返先
呢排終於開左bojack
頭先啱啱做完rick and morty新一集
最尾credit果陣

第幾集黎 netflix e5都未上

s3e6
netflix唔係weekly update咩?
原來有人睇左7季都唔知littlefinger想要咩

話時話點解出面咁多人信個S8流出
屌GoT

唔知點解睇完今集我發覺我支持cersei
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞