美劇集中討論區 (11)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
Channel 4 Sets UK Premiere Date For 'Philip K. Dick's Electric Dreams'
September 17
Channel 4 Sets UK Premiere Date For 'Philip K. Dick's Electric Dreams'

希望冇伏
SundanceTV迷你驚悚影集《Liar》正式預告上線

https://www.dramaqueen.com.tw/news/20170908/004.html

SundanceTV 與 ITV 共同製作迷你影集《騙子》(Liar)正式預告釋出,從一場甜蜜約會到驚悚反轉情節出現,男女主角之中到底誰說了謊?

《騙子》由(The Missing)編劇兄弟檔哈利威廉斯(Harry Williams)與傑克威廉斯(Jack Williams)主創、編劇,《唐頓莊園》女星喬安妮弗羅格加特(Joanne Froggatt)與《不死法醫》男星伊恩葛魯佛(Ioan Gruffudd)主演。

該劇描述剛結束一段感情的教師 Laura Newell(喬安妮弗羅格加特 飾演)不確定是否要展開新戀情時,遇見學生家長同時也是一名外科醫生 Andrew Earlham(伊恩葛魯佛 飾演)的追求,兩人於是展開約會,卻沒想到生活因此悄悄改變。

預告中,互有好感的男女主角先是赴約共進晚餐,接著警察帶著搜索令前往男方住處,女方旁白則說著:「我要他感到羞辱,我要他感受痛苦。」隨後兩人間的猜疑、紛爭不斷,伴隨著周遭旁人的眼光,他們之中到底誰在說謊?

《騙子》全 6 集將於 9 月 27 日在 SundanceTV 首播。

9月開始突然好似好多野睇

希望冇伏

明明上面black mirror睇落都係low budget科幻佈景
但呢套個feel就伏過人地咁多 希望好睇

希望冇伏

明明上面black mirror睇落都係low budget科幻佈景

因為black mirror拍過咁多高質集數

希望冇伏

因為black mirror拍過咁多高質集數

唔知有冇人講過
日區Netflix上左The Hitman's Bodyguard 識用vpn既可以睇了
westworld呢套垃圾唔好推薦人睇啦

好彩冇睇
Black Mirror Season 4 out in December

First look

Star trek?

第一張咩事

Yes 睇左半集棄左
個post好地地傾下劇
Post下新聞都要成日放低負評
做乜撚
上面仲有人特登逐個comment downvote

總要有人做loser

唔知有冇人講過
日區Netflix上左The Hitman's Bodyguard 識用vpn既可以睇了

套野咁新都有
btw今日喺reddit見到有人話原來日本netflix係全世界影片數量最多既netflix
仲多過us netflix
Black Mirror Season 4 out in December

First look

Star trek?

第一張咩事

認唔認得個黑人女人 S3E1機埸幫主角check in果個

Yes 睇左半集棄左

唔知有冇人講過

套野咁新都有
btw今日喺reddit見到有人話原來日本netflix係全世界影片數量最多既netflix

香港Netflix反省下啦
Margaret Atwood新劇 6集mini series
3 November
https://www.youtube.com/watch?v=A-fofQ9VpPQ

點解佢寫親班女主角成日都咁撚淒涼
留意到出面個netflix討論區
係會有人mon呢個post間唔中將呢度D野跟手轉貼過去
但又唔見佢將自己po既新聞share返過黎 公平咩
唔係話同一篇野呢度po完果度唔俾po 但明顯真係見到你做cd rom睇完呢度,就copy過果邊推,都幾方便喎
得閒開心share返d野過黎好喎
唔知有冇人講過

套野咁新都有

香港Netflix反省下啦

好多版權俾人攞哂
唔係話同一篇野呢度po完果度唔俾po 但明顯真係見到你做cd rom睇完呢度,就copy過果邊推,都幾方便喎

Support C字頭
頭先上Netflix見到終於有the dark knight 因乜事要拖咁耐
呢排累到無睇劇

Support C字頭

c字頭
呢排累到無睇劇

黎緊開始多野睇 可以開左the deuce先
http://www.metacritic.com/tv/the-deuce
85分零負評 仲要班人多數已經睇哂全季先寫review
夠哂信得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞