2017入境事務主任 集中討論 (5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有冇人update 而家派到幾多號?

8000幾,睇樓上講

7k 又吹到8k 幾

真心勁

巴打可以返火星先

一早過左8000完1st batch
學前面講如果922前出所有
今個星期應該要開始出2nd ?

都唔係呀 每次出果個數目都好穩定 係改左官網話到明9月22全世界都適用呢下有d surprising

同感 本身諗住9.22 後派哂batch 1 先派batch 2,點知無啦啦話9.22 前會派哂batch 2

可能多兩個board 火力全開

都好呀 本身預可能要等到年尾 依家快左咁多唔洗心掛掛 有就有 冇就冇

加白紙

巴打可以返火星先

一早過左8000完1st batch
學前面講如果922前出所有
今個星期應該要開始出2nd ?

都唔係呀 每次出果個數目都好穩定 係改左官網話到明9月22全世界都適用呢下有d surprising

同感 本身諗住9.22 後派哂batch 1 先派batch 2,點知無啦啦話9.22 前會派哂batch 2

可能多兩個board 火力全開

都好呀 本身預可能要等到年尾 依家快左咁多唔洗心掛掛 有就有 冇就冇

好緊張好緊張
利申:12XXX
今朝in完 歐陽sir個board 大概半個鐘到 但感覺好唔得
今朝in完 歐陽sir個board 大概半個鐘到 但感覺好唔得

有無問普通話?

有無問普通話?

一英,全中,無普通話

點解咁講呀
插得好甘?

點解咁講呀
插得好甘?

唔甘 但真係好似有位巴打咁講 係好高壓

有無問普通話?

一英,全中,無普通話

英文問你咩呀?

點解咁講呀
插得好甘?

係咪每答完一題都迫得好緊?

點解咁講呀
插得好甘?

得處境題迫得好緊

點解咁講呀
插得好甘?

得處境題迫得好緊

巴打招唔招架得住呀

點解咁講呀
插得好甘?

得處境題迫得好緊

有冇問時事?

點解咁講呀
插得好甘?

得處境題迫得好緊

巴打招唔招架得住呀

有一路答嘅 但去到一個地步就出唔到聲

點解咁講呀
插得好甘?

得處境題迫得好緊

巴打招唔招架得住呀

問多唔多架構野

點解咁講呀
插得好甘?

得處境題迫得好緊

巴打招唔招架得住呀

問多唔多架構野

一條都無

點解咁講呀
插得好甘?

得處境題迫得好緊

巴打招唔招架得住呀

問多唔多架構野

一條都無

自身答成點?

得處境題迫得好緊

巴打招唔招架得住呀

問多唔多架構野

一條都無

自身答成點?

無咩大問題嘅,自身佔比較多

得處境題迫得好緊

巴打招唔招架得住呀

問多唔多架構野

一條都無

係咪基本上都一定自我介紹先 想問係咪問英 同其實可以講啲咩

得處境題迫得好緊

巴打招唔招架得住呀

問多唔多架構野

一條都無

捉唔到架

得處境題迫得好緊

巴打招唔招架得住呀

問多唔多架構野

一條都無

我無自我介紹

得處境題迫得好緊

巴打招唔招架得住呀

問多唔多架構野

一條都無

我無自我介紹

一黎就cher你架構 處境?
睇黎真係無得點準備,個個問D野都好唔同LOL

巴打招唔招架得住呀

問多唔多架構野

一條都無

我無自我介紹

一黎就cher你架構 處境?

英文問我夢想係咩,
之後就全中問自身、處境同時事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞