2017入境事務主任 集中討論 (5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

個D應該係比人收買左姐
同呢d training course應該無咩關係吧

[member] 你知道左有幾多人報就唔會講唔係為錢,同埋報個班人係為左收風 你諗得太多 [/member]

真係唔出奇啦
連教考CRE既cource都大把人報名上堂
幾百蚊一堂 都咪話唔好賺

當然 你話黑社會想派d針入去海關/警隊做
去報呢D班黎學野都有機會既
似係比人狂challenge果D先入到

傾計, 良好氣氛多數唔得

好似係, 根據幾個朋友經驗

但係比人challenge都要表現得好
岩佢心水先有得入嫁嘛

佢唔challenge你直頭機會都無

利申,真係純經驗之談

獌巴上年最後入唔入到班?

問過details, 要俾$,覺得宜家先黎報都幾唔抵,同埋又唔知係咪真係有用,所以都無繼續

有無人有興去組Study group, 一齊練下對答?

自爆:未收email

我有興趣,未收email

有興趣就telegram : sheepsheep123

開左group, 希望多D人join study group,一齊加油
https://t.me/Immistudygroup2017

個D應該係比人收買左姐
同呢d training course應該無咩關係吧

[member] 你知道左有幾多人報就唔會講唔係為錢,同埋報個班人係為左收風 你諗得太多 [/member]

真係唔出奇啦
連教考CRE既cource都大把人報名上堂
幾百蚊一堂 都咪話唔好賺

佢高峰期可以同一季有近400人
你自己計下搵幾錢

岩岩招聘組打黎問我係咪出席,好窩心

打黎問咁好!
巴打幾多號FIB?

真係冇路捉,氣氛又可以話佢冇興趣,又可以話佢已經收硬你
所有,都係等啦

問過details, 要俾$,覺得宜家先黎報都幾唔抵,同埋又唔知係咪真係有用,所以都無繼續

開左group, 希望多D人join study group,一齊加油
https://t.me/Immistudygroup2017

Sorry, pls use this link
https://t.me/joinchat/F_-UdQ5MH24EXs9eVJuuow

書局賣個本入境天書係咪伏黎?

有啲咁嘅嘢嫁?其他紀律部隊嘅都見過係未見過入境

有呀,咩投考入境全攻略

有呀,咩投考入境全攻略

頂 覆三次都無端端webpage reload

其他紀律部隊圖書館有得借 唯獨係入境冇
不過本書誠品有賣 唔想俾錢既巴打可以得閒去望下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞