2017入境事務主任 集中討論 (5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

佢唔係做醜人個個,係會比隔離個呀sir嚇親

係咪 mr lo?

咁百變嘅

係呀,但佢救我

你地in 左幾耐

意思應該係炒左啦柒頭 唔開心都無謂

佢唔係做醜人個個,係會比隔離個呀sir嚇親

係咪 mr lo?

咁百變嘅

係呀,但佢救我

佢問到我褲都甩:(

係咪 mr lo?

咁百變嘅

係呀,但佢救我

佢問到我褲都甩:(

好似auyeung sir in既都係30分鍾,校長就睇人

大部份聽過既都係20幾分鐘,所以應該冇咩indication

大部份聽過既都係20幾分鐘,所以應該冇咩indication

thanks 巴打 咁唯有等消息
9月中FIB完全唔知點準備好
個網站睇左好多之都仲係好空虛

就算你背哂個網所有野,佢都有辦法問到你唔識。

所以,平常心啦

岩架啦
佢個網d野仲要勁散

就算你背哂個網所有野,佢都有辦法問到你唔識。

所以,平常心啦

YES

我記得2012年有人FIB 80%唔識答 以為自己衰硬 點知都有ER CALL
愈睇愈淆底,可能合眼緣,同埋唔好太柒
話說琴日撞正打風in唔成班兄弟
有無咩消息update
Au yeung sir最後有無安慰你?

無呀 但一完左處境題就個態度唔同晒

係咪一完左就話
其實啱啱係想考下你能力 唔係特登針對你

Same 之前勁凶 講完呢句突然變面 個個笑笑口咁
係屋企睇你地既留言都已經感受到壓力

agree

agree

呢啲真係要親身體驗先明

agree

呢啲真係要親身體驗先明

體驗完一定覺得好震撼
有無巴絲知得/唔得都好幾時會知

thanks 巴打 咁唯有等消息

有無巴絲知得/唔得都好幾時會知

我考完已經知自己唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞