2017入境事務主任 集中討論 (5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

但係佢HEA IN真係唔合理

都有可能我地個分係marginal去到fib 所以都廢事認真in你

個人覺得樓上講既野不無道理,收太多人,正正常常就比你入

雖然睇埋上年度流失(立會有紀錄)加之前巴打分享嘅都有200幾個位,但In嘅人數都至少係空缺5倍以上喎

因為我聽IA個邊好等人用
佢地個邊都係HEA IN
因為如果真係想簡卒 佢點會連自介都唔叫你做? 有咩工作經驗又唔問?

即係你份GF200 佢一路睇住 使乜叫你講多次啊大佬

老老實實, 其實自介先最可無意義的問題
你background, 佢可以睇form知道曬
你話點解想入黎, 屌, 阿sir聽呢d背稿野聽到厭啦

直接進入核心抽擊仲好玩

而家係清爽露額頭,但啡色,染唔染返黑先去in

認真, 早排皇崗過關, 真係見過個sia係啡髮

我係怕佢問我點解唔染返黑
唔通答佢”如果最後考唔到咪白白染黑?”

我天生啡
因為我mix既

我諗緊一個可能性
佢HEA IN既原因 係今年請好多人
CANDIDATE 入既機會好大 所以問你一兩句拿拿林搞店

都有可能我地個分係marginal去到fib 所以都廢事認真in你

雖然睇埋上年度流失(立會有紀錄)加之前巴打分享嘅都有200幾個位,但In嘅人數都至少係空缺5倍以上喎

因為如果真係想簡卒 佢點會連自介都唔叫你做? 有咩工作經驗又唔問?

直接進入核心抽擊仲好玩

其實問點解想做同知唔知要做咩都可以screen走部分人
自我介紹呢part都真係無咩用既 對immd黎講

染返黑有幾難....
頭髮長少少都插啦...
出左second batch fib
B8xxx
我諗緊一個可能性
佢HEA IN既原因 係今年請好多人
CANDIDATE 入既機會好大 所以問你一兩句拿拿林搞店

直接進入核心抽擊仲好玩

其實問點解想做同知唔知要做咩都可以screen走部分人
自我介紹呢part都真係無咩用既 對immd黎講

都無機會講
B8xxx

B8xxx

幾時收到?琴晚定今朝
黎料
今朝9點半收
B8xxx
今朝9點半收
B8xxx

幾時flb?
仲有無其他人收到?
而家出緊Batch 1定batch2
而家出緊Batch 1定batch2

batch 2 la
有無人知出到10000未?

暫時未聽過身邊有5位數
B8xxx

幾時in, 巴打

暫時未聽過身邊有5位數

好緊張@@我係1萬零幾個批..
In 完好撚灰
每講一句就屌一句
見到校長真係唔滿意,搖哂頭又冷笑
In左半個鐘都無就趕我走
In 完好撚灰
每講一句就屌一句

點屌法
In 完好撚灰
每講一句就屌一句

點屌法

話講野1999 英文又唔多好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞