2017入境事務主任 集中討論 (5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
Candidate no.11xxx,29/9 FIB。
想問下如果pass到FIB,之後品檢會check啲,上網睇過個個紀律部隊唔同。
fresh grad會唔會打去之前啲intern、parttime,同埋中學到都問表現?

有無巴打可以分享下

可唔可以講埋百位數字?

12頭好似已經有人收到

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

上年真係等左超過半年先收到reject
2016年7月fib, 2017年2月先收到reject email

巴打即係未收到就報今年?

果日in完問左,話最快都要11月先開始通知

11月通知 12月ER
1月body check
2月頭班

會唔會係咁呢

2月先頭班
Candidate no.11xxx,29/9 FIB。
想問下如果pass到FIB,之後品檢會check啲,上網睇過個個紀律部隊唔同。
fresh grad會唔會打去之前啲intern、parttime,同埋中學到都問表現?

有無巴打可以分享下

可唔可以講埋百位數字?

12頭好似已經有人收到

真架?幾時send email架?

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

2016年7月fib, 2017年2月先收到reject email

11月通知 12月ER
2月頭班

會唔會係咁呢

2月先頭班

唔L係掛

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

11月通知 12月ER
2月頭班

會唔會係咁呢

2月先頭班

唔L係掛

之前有巴打話in完第2日已經quit左
咁咪放成半年長假
通常通知左一個月內都要入門 邊有咁好二月先入

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

11月通知 12月ER
2月頭班

會唔會係咁呢

2月先頭班

唔L係掛

之前有巴打話in完第2日已經quit左
咁咪放成半年長假

其實憑咩咁有信心 大把人fib比大sir屌、表現一般都入到,但表現好好反而唔得 未到最後一刻都唔會知結果
又上黎叫春

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

係INTERVIEW ROOM 問阿SIR?
我完全唔夠膽問
in完,和諧,怎麼辦
又上黎叫春

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

我完全唔夠膽問

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

我完全唔夠膽問

趕走係點,你!出去? 咁呀?
in完,和諧,怎麼辦

au yeung

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

我完全唔夠膽問

其實我都無問野,好驚衰多口

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

我完全唔夠膽問

趕走係點,你!出去? 咁呀?

in完,和諧,怎麼辦

au yeung

in完,和諧,怎麼辦

au yeung

未必好 校長話得事
有冇12頭 巴絲收到
in完,和諧,怎麼辦

au yeung

未必好 校長話得事

有冇12頭 巴絲收到

我都想知
f5㩒到爛
上面又有人話12頭出咗
求校長可憐我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞