2017入境事務主任 集中討論 (5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

處境題問左乜

i know that feel bro.....

點樣屌法?質疑你定真係開口話你

應該係指不斷咁challenge你d points..?

校長問埋點解甩拖…
校長問埋點解甩拖…

其實會唔會佢只係想喺沉悶既interview入面搵樂趣畀自己

再順便調戲下我地
校長問埋點解甩拖…

其實會唔會佢只係想喺沉悶既interview入面搵樂趣畀自己

再順便調戲下我地

我覺得可能係
校長問埋點解甩拖…

再順便調戲下我地

可能校長想係你地度攞下經驗

我中意你哩個思路
校長問埋點解甩拖…

真?如果A0, 點答
今日出唔出fib架
今日出唔出fib架

上輪星期五出
可能聽日有呢
校長問埋點解甩拖…

真?如果A0, 點答

追問: 咁你冇女朋友,有冇反思過係咪你條件差?
今日出唔出fib架

上輪星期五出
可能聽日有呢

呢個星期點都要出 唔係22號前唔會派得切啦
校長INTERVIEW似睇下合唔合眼緣多詔過考你
校長BOARD 需要運氣>實力
利申:個人意見

實力同運氣都無
揮手取暖區
校長問埋點解甩拖…

真?如果A0, 點答

想專注自己既事業 唔想俾任何兒女私情影響自己對IMMD個果顆純潔無瑕同充滿熱誠既心 想將自己既所有時間精神感情心血無私奉獻俾IMMD 至死方休YEAH
校長問埋點解甩拖…

真?如果A0, 點答

想專注自己既事業 唔想俾任何兒女私情影響自己對IMMD個果顆純潔無瑕同充滿熱誠既心 想將自己既所有時間精神感情心血無私奉獻俾IMMD 至死方休YEAH

我會答Immd係我女神,而家追緊
校長問埋點解甩拖…

真?如果A0, 點答

我會答Immd係我女神,而家追緊

校長係我男神收我啦
求求聽日派
冇聲冇氣
有冇人收到 12000路過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞