2017入境事務主任 集中討論 (5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
快d完快d出batch 1 result

照咁睇最多出多一輪batch 1就完啦喎

之後可能就再要等多一個月

之後可能就再要等多一個月

你啱
但有進展都係一件好事呀,無了期咁等其實都幾累人
利申:batch 2,依家心態完全係得之我幸,失之我命
啱啱又出左fib 2星期後見
No. ~6000
啱啱又出左fib 2星期後見
No. ~6000

幾點收到?
去到8xxx
有無2nd batch收到
追下post啦仆街,成日問問問
去到8xxx

8xxx
好快
俾阿sir問
你身型瘦削,點説服到我你可以pass到學堂體能
之後答佢
唔好以貌取人
係唔係死得
去到8xxx

邊度睇到8xxx ? 我來黎睇左幾次都係去到78xx咋喎
去到8xxx

我有朋友收到
佢1st batch
俾阿sir問
之後答佢
唔好以貌取人
係唔係死得

又唔洗咁樣答既 最簡單你可以話自己平日有操練 過到FT 已經證明自己有符合入境處既體能要求 如果你知自己FT 好高分 咪話埋俾阿sir 聽
去到8xxx

我有朋友收到
佢1st batch

8000尾定8000頭?
如果係8000尾應該派完first batch
去到8xxx

我有朋友收到
佢1st batch

俾阿sir問
之後答佢
唔好以貌取人
係唔係死得

啊sir有無笑?
去到8xxx

我有朋友收到
佢1st batch

講清楚d 呀嘛,嚇死人架
照你咁講分分鐘今次已經係batch 1 尾水
去到8xxx

我有朋友收到
佢1st batch

上面有巴打講左佢8200 已經係2nd batch... 咁今次應該係1st batch 尾水冇走雞啦
俾阿sir問
之後答佢
唔好以貌取人
係唔係死得

又唔洗咁樣答既 最簡單你可以話自己平日有操練 過到FT 已經證明自己有符合入境處既體能要求 如果你知自己FT 好高分 咪話埋俾阿sir 聽

我FT只係岩岩合格
去到8xxx

我有朋友收到
佢1st batch

講清楚d 呀嘛,嚇死人架
照你咁講分分鐘今次已經係batch 1 尾水

Sor 太緊張
去到8xxx

我有朋友收到
佢1st batch

上面有巴打講左佢8200 已經係2nd batch... 咁今次應該係1st batch 尾水冇走雞啦

邊樓有講

咪話5000幾

我諗佢係想問BATCH 1 同BATCH 2 candidate no. GE 分界線,
而唔係問派到邊

有冇 24/4 ,25/4 前後日子考FT GE 朋友可以SHARE 下你地嘅candidate no.?

我24/4 早上fitness, candidate no. 7xxx

咁batch 1應該大約去到7-8xxx

應該去到8000尾

reasonable guess
我估最多去到8000尾

batch 2 頭係82xxnumber

利申:batch 2 第一日考

火星巴講既
俾阿sir問
之後答佢
唔好以貌取人
係唔係死得

我FT只係岩岩合格

咁頭段+吹水自己有regular 既體能練習就ok 你中意話自己做gym 跑步 打波踢波乜都得 任君選擇
去到8xxx

我有朋友收到
佢1st batch

邊樓有講

我講呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞