2017入境事務主任 集中討論 (5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
又上黎叫春

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

我諗起碼都月尾
我預10 月先有
我預10 月先有

唔好啊
又上黎叫春

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左
又上黎叫春

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

上年真係等左超過半年先收到reject
2016年7月fib, 2017年2月先收到reject email

又上黎叫春

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

2016年7月fib, 2017年2月先收到reject email

巴打即係未收到就報今年?
又上黎叫春

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

上年2月係第二班,姐係入唔到當年既所有班 就會收到reject
又上黎叫春

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

果日in完問左,話最快都要11月先開始通知
又上黎叫春

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

11月

仲要叫多兩個月春
又上黎叫春

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

好慘

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

11月通知 12月ER
1月body check
2月頭班

會唔會係咁呢

通知到入班係一個月內,
頭個批
又上黎叫春

忍唔住入黎叫春
呢幾日返工都好無心機

唔好諗咁多啦
冇希望就冇失望

就算無希望都等到傻左

居然有得問野
Candidate no.11xxx,29/9 FIB。
想問下如果pass到FIB,之後品檢會check啲,上網睇過個個紀律部隊唔同。
fresh grad會唔會打去之前啲intern、parttime,同埋中學到都問表現?

有無巴打可以分享下
Candidate no.11xxx,29/9 FIB。
想問下如果pass到FIB,之後品檢會check啲,上網睇過個個紀律部隊唔同。
fresh grad會唔會打去之前啲intern、parttime,同埋中學到都問表現?

有無巴打可以分享下

可唔可以講埋百位數字?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞