2017入境事務主任 集中討論 (5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
12000出左未,有冇人收到

119xx 無收到 應該無緣

我122XX 派過左萬二未

我122XX 派過左萬二未

應該萬一尾啦依家
8xxx
今朝收到
我本身係01xxx,因有事轉左去同12xxx個批(batch2)一齊考fitness, 有冇人知fib email會跟12xxx個批一齊出,定跟番number (姐係一開始batch 2放fib email,就會有?因為我係01xxx)

利申:心急人
去到batch 2 一日出到咁多

好癲 一出出勁多

唔知係一次過出得多定跳左好多呢

117xx
我本身係01xxx,因有事轉左去同12xxx個批(batch2)一齊考fitness, 有冇人知fib email會跟12xxx個批一齊出,定跟番number (姐係一開始batch 2放fib email,就會有?因為我係01xxx)

利申:心急人

95xx表示皮已收
依家gi完一般等大概一個月會收到fib?
依家gi完一般等大概一個月會收到fib?

師兄錯post?

117xx

有朋友17xxx收到

117xx

有朋友17xxx收到

117xx先啱

117xx

有朋友17xxx收到

嚇撚死咩

117xx

有朋友17xxx收到

嚇撚死咩

個心離咗離

117xx

有朋友17xxx收到

嚇撚死咩

個心離咗離

求下大家唔好打錯字 心肝都跳出黎

117xx

有朋友17xxx收到

117xx先啱

幾點收到?
應該出完?
82xx 收到fib email

82xx係咪已經係second batch?

係 batch 2頭
大家話fib好高壓?其實係點高壓法?
下下針鋒相對?要立即回應 冇得諗?
題外話,各位巴打知唔知大約會有幾多人入到fib環節?

真係唔係好想答你 事關你d 問題全部都係上面有好多巴打分享過
不如試下追下個post, 消化完再提出d 新既問題討論下?
好緊張

真係唔係好想答你 事關你d 問題全部都係上面有好多巴打分享過

咁咪_答 !
皮已收

咁咪_答 !

其實人地好聲好氣同你講,係咪真係要咁答呢?

唔通直接同你講你好廢唔追post伸手黨正廢人死乞兒唔慌考到啦撚樣,咁咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞