機械人完成品綜合討論區 #33 謝絕老翻同炒家 各大細廠齊齊打X殘BAMDIE

971 回覆
2 Like 2 Dislike
兩條唔同line,大家互不相干
想問下有冇人知道舊版ka魂迪謝把火箭炮掛唔掛到上metal robot魂百式改嘅背囊 諗緊入唔入寶少迪謝去俾支火箭炮 fa百式改
有人試左,迪傑把火箭炮和百式嗰枝唔同,百式嗰枝可以伸縮
入多隻量產型百式改啦
有古蘭修嘅話真係買撚硬唔駛諗
呢部其實唔難出, 只要型就得
可動根本唔重要, 因為本身咁肥都唔會點可動
最緊要出到黑洞魔球個POSE就得
都有啲啲用嘅, 年中就幫隻KING J噴

我諗依家環保材料已經無得避, 真係要學個位前輩講, 玩具到手要即玩
咁我信cctoys出左,老千都未出
有呢啲傳聞都係好事嚟, 老千試到水溫
都真係有機會

不過機戰系列依家有嘅大贊卡, 大穴馬, SOULGAIN, 都已經係買硬
之前大贊卡都話出鐵機巧喇,出完riobot咪又係無晒聲氣
夏蕙姨咁既樣
+1
補充返少少,驗證左迪傑嗰枝火箭炮原來掛到在量產型百式改後面,不過細把嗰百式改嗰枝唔少,顏色都唔同
咁真係諗辦法入返隻百式改算.仲諗住b記咁環保會重用點知同一支野同一時間分分鐘3個版本(新r魂 ka魂同mr)
日緊訂老千隻Power Doug 提早出貨
如果pose+ 唔得, bandai 隻gx gaogaigar 又好唔好
老實講, 除左肩膊唔太好玩, 同埋幾乎0魔改(呢點睇個人, 我就係想要原作風)
其實以十年前BAMDIE嘅7成功力出品嚟計, 依家千幾蚊係值得買
不過你要一次過搵埋再版嘅STAR SET, 或者等BAMDIE嘅白獅+配件(少左支螺絲批) PACK
不過你買左以上呢堆, 又要入埋GFG同白獅GGG隻揪

係了GGG要買再版藍BAMDIE LOGO, 初版應該全部變返做Genesis Gaogaigar色了
同意,古蘭修本身都係罰企形超機人
想知出凶鳥EXEX、黑甲由未呢d就真係可動又要高造形又要靚了
黑曱甴VOLKS個隻完成品齋企都型

點都好, 佢出就買爆
金子一馬嘅機械人原來可以咁有味道
當年真係嚇親

EXEX雀啲裝備都好吸引
係怕手不舉
要出真實系就比r眾出吓場啦
模型都好
一個核心可以換唔同裝應該幾好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞