機械人完成品綜合討論區 #33 謝絕老翻同炒家 各大細廠齊齊打X殘BAMDIE

971 回覆
2 Like 2 Dislike
好老實,今時今日仲買笨大超合金既,可能只係一份情意結,好似睇開tvb,你唔會突然睇viutv
都係其實係見到超龍神準備出想要一套
唔同既野黎 一隻簡單乾淨一隻魔改
睇你中意咩style
https://youtu.be/i7K4ENpq-Ho

講起冷門玩具唔知サスライガー冷唔冷門
唔係嗰個年代既人

但香港應該都可以賣到過百隻

多過真冷門超龍神
梳 更正返係小眾玩具超龍神

始終一套先完整,個人覺得SD類大合體用形狀優先件處理ok, 由其藍光人合體同原件形狀實在相差太遠,就算正常比例做變形合體都唔會靚

着甲合體之外就主要可以玩騎爆龍mode, 有比透明支架你做安定display, 實際隻雷神王係浮空; 而因為合體件完全係另一套件,你有多一整隻爆龍可以同超級雷神王一齊玩,隻Super Raijin Oh仲可以真係企到喺Bakuryu Dragon上面

不過AT油面同電鍍向來都會有入塵小花等小問題,不影響把玩罷了
我鐘意超龍神多過勇者王
清泉小眾真死忠先有權咁講
俾佢出得快過p+ , 抵佢既, 磨左8年終於有期出到, p+ 淨係擺個灰模"監修中"
P+傷透我既心

屌佢,白色件好心咪用成形色啦

D訂價咁貴,
應該要上埋漆

就算無,點解釋咁快黃?
D料發生咩事呀
唯有寄望下其他廠都出勇者王系列
得返GSC , 但又話廢膠唔買, 不過gsc 都唔會咁快出ggg, 而家出淨返個啲勇者都夠佢玩十年
可能過多排 Bandai賣埋擊龍神 已經玩緊交換合體
P+隻超龍神都仲未開訂
接觸合金玩具冇耐
想知點解唔多廠出?
但三一萬能俠果D就大把,係因為受眾多?
抑或勇者王版權難拎?
p+ 都出左啦, 之前max factory , 千值都出過gggg 版權難囉就唔成立

可能係勇者本身個受眾都細, 一定唔夠三一個班多, 如果係hit 既話就繼續出勇者啦, 唔駛cut 左去
都無乜期望
唔好講GGG,我隻白獅唔夠3個月已經開始變色
巴打夠中肯

BAMDIE個隻個膊頭麻麻地好玩,
同埋頭側邊純白色有啲齋
隻GAIGAR其實以唔魔改嚟計都幾靚了
白獅都咁快...
合體玩具始終唔係咁易岀
你係咪之前話超龍神香港賣唔度一百隻個條 on9 仔黎
一定唔係...
Alpha7 巴好正常嘅
你可以轆返前幾頁睇下既......
有機會原色版啤落d件
我懷疑要等bandai出貨先肯批
話晒勇者版權係surise度,即係bandai
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞