機械人完成品綜合討論區 #33 謝絕老翻同炒家 各大細廠齊齊打X殘BAMDIE

971 回覆
2 Like 2 Dislike
對翼好似metal build
隻真GETTER 淘寶890人仔
掙扎下先
我有B社真三一,又有sky嘅黑三一.. 依家隻CCSToys 真三一都唔知入唔入好. 990蚊. 平到咁樣,之前嗰隻好似要貴一倍喎.. 有冇伏㗎?不過依個品牌出親都係抵食夾大件嗰喎.. 唉屌.. 1516緊..
無底座 得把斧頭

手型唔知有無
三隻最唔好睇係MB果隻
MB果隻都肯入
咪入埋呢隻
mb除左對腳無咩投訴啦
990呢口價真係好癲
如果對比moshow算貴,ccs依家得斧頭同本體,moshow相同比例d自家機體俾齊所有野都係貴一舊
利申等現再決定,ccs 現貨除左天元紅蓮同限定黑三一其他無升過
等現或收二手過手引,除左 2隻外其他都穿IPO,洗乜訂
POSE+ 出完三一
會唔會出埋真三一
講開真三一,有冇人有留意Blitzway x moshow 嗰隻?好似得好少資料但睇官圖都好似幾正,睇blitzway IG 話三月pre order Q2出貨
CCS係咪想執佢呢轉,反正模都唔使改,隨時用返舊零件,係個拉神完之前食多一浸
賣到咁平應該都真係會搶咗一堆客,不過我個人會等blitzway,睇官圖就好簡潔線條好靚,想買隻真三一好耐但之前咁多間廠出都冇咩邊隻啱心水
你玩爛而家ccs 隻真三一, pose+ 都未出到
應該就係得咁多野,所以990,對翼同上一版好似唔一. 連個波嘅特效都冇埋. 地台就更加唔洗諗..
再考慮下先… 。

CCS啲嘢等出咗再諗都未遲
炒老千改色,炒 30低價就連地台都唔比
MB樣式
ccs 個垃圾地台就算9數啦
同埋咁多配件都係玩唔哂 有把武夠啦
990平到咁唔洗諗啦 即訂
我都咁諗, 唔太鐘意裂甲都應該照衝

不過唔會俾黑社會賺
求rmb 890 lin
頭先求其搵見到咋

模玩熊好似要入GROUP先890, 900個個唔知洗唔洗入
旋拍有好多
應該都係同黑社會拆, 不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞