機械人完成品綜合討論區 #33 謝絕老翻同炒家 各大細廠齊齊打X殘BAMDIE

971 回覆
2 Like 2 Dislike
溝女機
其實佢肯改少少已經好好
關節活動個啲唔得咪外判囉
肯咁做已經可以就到班死忠之餘
又有啲新鮮感俾後生個班
但佢就係用舊模,你真係吹佢唔脹
Liger Zero DLC今晚到貨

Pose+可以收皮
超合金魂/ 超合金
得罪講句,有其他選擇根本唔會揀

又貴 qc又差

隻舊GGG我一入就斷腳
佢係咪頭痕緊外判咗之後有人盜用佢個設計呢?

你知大陸幾叻㗎啦抄人嘅

而家一係自己解決問題一係照舊個問題照舊出現

IN趙大帥I TRUST
買左必定後悔, 一隻都唔撚買

lm
其實琴日執箱執櫃, 我又見到盒LINE BARREL孤伶伶咁望住我
我心諗, 還掂都真係放到最入, 玩多次啦

一開盒攞上手
1. 多撚謝隻死人珍珠色
2. 多撚謝啲關節設計同廿年前合膠魂差唔多(膊有Butterfly joint都算, 股同大肶關節我真係屌佢老祖
3. 多撚謝把Executor同手掌啲DETAIL無曬(對比ALTER個隻)
4. 多撚謝大媽啲塗裝咁撚多塵
5. 多撚謝自己無買EX版, 個裙甲同Backpack應該會激到我即場嘔血

我真係唔撚知趙大帥係韓國人, 定支那蛆扮韓國人
總之我自己, 呢一世, 見到所有產品有佢個名
一定唔撚買!
我屌佢老祖, 浪費左LINE BARREL出產品嘅機會, 唯有真係買住GSC隻模型頂下癮先
呢隻好L毒
FEEL到啲怒火
下星期返香港PACK返好ALTER個隻, 減慢佢變黃速度
係我眼中LINE BARREL成品暫時最靚都係ALTER同GK
仲有VOLKS個幾隻景品
佢個設計咁垃圾,要抄嘅廠買部返去拆散佢都抄到
現實係班話事人自以為仲係龍頭,唔撚怕競爭,先咁樣hea 出,反正仲有班人當佢神咁拜

千幾蚊買EX版表示冇乜投訴
不過佢的確係我全部入面唯一一隻只可以企喺度嘅機
我接受唔到一個唔算平嘅價(我正價訂)
成隻野連十幾年前嘅ALTER十分一都及唔上而已
當然只係我個人意見
大家唔同睇法無問題嘅

完全明白點解正價入會屌晒鬼
圖1左起MEGAHOUSE VOLKS景品 ALTER
我只要求唔差過十幾年前ALTER而已

手掌個位完全係唔可以就咁無左
EXECUTOR同我簡化到不能接受
姓趙呢隻野真係令我諗起元永慶太郎, 根本粉碎緊原作

我以為MEGAHOUSE個隻已經夠差, 點知十零年後呢隻仲差
Same
利申 千六蚊港紙入Ex版
覺得正過MB好多,
又大隻又多裝
好高性價比

我之前見普通版千二就有
但如果正價就一定唔會買
Volks 係超班既
我堆MUV 戰術機,過咗咁多年都係好正
其實而家係咪已經收晒皮冇出?

淨係出拼裝模型?
VOLKS個幾隻"景品"
造型放到依家都仲係同GK同級
可動當贈送就OK

呢十年好似都唔多成品了
我最後接觸嘅都係五星個堆模型
正如樓上Fuck_CCPToys 巴打講
特價入係幾好嘅
當雕像, 有金屬, 上色又叫做OK

我咁嬲係因為姓趙隻野浪費左一次LINEBARREL可以成品化嘅機會
人地重要有大劍effect parts
咁多年前既產品都好過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞