機械人完成品綜合討論區 #33 謝絕老翻同炒家 各大細廠齊齊打X殘BAMDIE

971 回覆
2 Like 2 Dislike
衰d講呢d就算易做易出d, 佢都慢人幾條街. 三一水桶比sky, blitzway都食哂近一兩年呢水想買既人. 真係要好冷門既ip先咁神心等佢
佢出埋getter 2和3一套先吸引到人
同埋佢細隻啲
飛機咩事,無跟咁貼
Stealth Gao II 唔跟引擎(勇者王對手)同獅毛
係咪意思係砌唔到兩隻?
唔拆原本隻Stealth Gao就唔會還原到Stealth Gao II
BAMDIE都無咁閪
P記你寫到明寫清楚我都無咁嬲
依家啱啱叫有啲名堂就做埋啲野賤過仆街BAMDIE
一隻我都唔會再訂, 一律等現貨, 貨不對辦或者誤導期望正仆街,
仲要扮無事唔理就算, 真係以為自己公司大到可以咁串
真是唔明差嗰少少都唔肯俾埋
本身套dlc已經唔平啦,呢少少位都要度縮都是有啲孤寒
啲公關又唔掂
真…好彩無訂 見到咁搞到唔想買,以後等現算,反正等幾年都唔知拎唔拎到件貨上手玩
為一件已經設計左嘅PARTS, 純粹再生產再俾埋我地
個COST一定極低
個人覺得佢係專登玩鳩買家嘅

唔好忘記依家田中老大GSC個邊都全力出緊機械人玩具
我又唔一定要捧所謂香港牌子場(3ZERO我直頭無買過)

更加唔洗講灰模到出可以講緊5年以上
睇勇者王大, 好想買個班大約都已經3字頭起
點等啊
坦白講玩具本身, 作為魔改風格係可以嘅

我都對佢有明顯BIAS, 所以唔好信曬我
建議如果你未買的話, 睇下YOUTUBE REVIEW再決定
其實講到咁痛恨間廠應該直頭唔好買
嗰啲乜嘢唔訂呀等現呀有乜意思
真係唔想助長歪風應該買都唔買收佢皮先係
等現貨而你又當冇件事走去買嘅
即係件嘢高質嘅話間嘢質你食屎都得?
講真我已經唔識分成件事係有原則定冇腰骨
係啊, 萬一真係出得好咪買
反正都會有現貨又炒唔起,
做咩要俾佢預到出貨條數?

BAMDIE老千我都有屌, 原來間廠有野做得唔好, 屌下又唔得嘅?
個個POST都有邊屌住廠又繼續買, 做正義魔人前希望你自己唔係你口中講個種人啦

原則定腰骨你點睇點講都無問題, 你覺得啱咪得, 反正影響唔到我
冇話唔俾屌喎 但係喺呢個Post都一段時間
發現講親P+永遠都係屌得最撚甘
屌撚到萬劫不復咁樣樣
我真心覺得過晒火位啦
唔使標籤我做正義魔人嘅
我嗰陣都有話支持你哋屌 屌到佢下次唔敢走精面
係估唔到可以狙擊到而家姐
似係你正義感爆燈多啲
我覺得唔少人對p+有啲恨鐵不成鋼,期望太大一衰咪屌得勁啲
而且p+又唔多新product, 一講又講返隻ggg dlc就焫着唔少ching
吓, 誤導式銷售都唔可以追住屌?
都講左N次, 佢講到明真係無所謂
你自己唔分開DISPLAY好BUY佢地呢套,
人地要分開覺得俾間廠呃左咁, 又唔可以怨?

趙大帥我都KEEP住有屌喎, 又唔見你出嚟執行正義嘅?

我有BIAS我都有講明, 叫返巴打睇返REVIEW再決定
你呢? 我屌趙大帥就得, 屌POSE+就出嚟講, 你對POSE+正義感都爆曬燈喎
其實佢有個POINT我同意嘅
老實講POSE+我自己係唔會再買
個世界咁大, 我寧願信田中老大

不過我又無咁自大到, 以為我唔買就整得死間廠

亦同上面一樣, 有咩巴打問POSE+點, 都會俾意見
雖則應該都會忍唔住屌左先
有得被人講都好過俾人話完全未聽過嘅
希望p+自已生性啲,快啲出返啲好的產品俾玩家
我決定做真HATER了
唯有等巴打你地影相
第一
我就唔得閒睇晒你每一個Post嘅
第二
我今次留言就係覺得上次見你講開武裝機甲
我話自己半價入所以接受到冇乜嘢
你都冇跳晒掣狂屌又乜又七
反而見親你屌P+ 隔住部機都想像到你爆晒青筋咁屌
所以要講返兩句
第三
正如你對P+有Bias 一樣
我自己對香港牌子嘢都有少少心軟
所以我話雖然我接受到
不過亦唔反對你去屌
我係純粹好奇點解有人可以一路記仇一路幫襯仇家姐
人係對矛盾嘅事物有好奇心㗎啦
見你屌得激烈到差在未講埋佢哋俾爆王偷模真係抵撚死
奇怪點解可以憎到咁入骨姐
你認咗有Bias咁我以後都唔會再問㗎啦
我都唔知我個幾十隻字原來有爆青筋FEEL

初時屌佢個時你都有講
大家共識都係恨鐵不成鋼個種憎

依家有巴打提起, 係因為佢地垃圾PR講明唔會有任何補救亦無出任何聲名

你眼中係得一個起因, 誤導式銷售
我眼中係兩個, 第一個加埋第二個當支持者狗咁撚嘅冷處理
再加半個就應該係一隻灰模睇5年

講返清楚都係想俾其他人知道呢間廠點對買家, User experience差到咁, 亦講到明我自己唔會再買。
我屌間廠而已, 亦會講明歡迎其他巴打照樣買照樣出相

你個REPLY對住我咁講我咪照覆

爆王? 我自己覺得根本係佢地有份
隔離個POST屌RG POST燈到有RG 78-2 2.0

不過POSE+唔關我事了
又唔係奉旨要支持所謂香港公司
你將爆王屈返落佢哋身上
其實都說明你個Bias大到不得之了
大到可將原告屈返做被告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞