機械人完成品綜合討論區 #33 謝絕老翻同炒家 各大細廠齊齊打X殘BAMDIE

971 回覆
2 Like 2 Dislike
因為得你先覺得爆王其實就係P+囉

你又要懷疑佢係
我就覺得佢唔係
想你講多少少求證吓咋嘛
你又閘住唔講
唔講咪算囉
成個POST遇過對人唔對事嘅撚樣, 一隻手數得曬
你就係最仆街最賤種個個
唔撚覆你了, 等陣就開多個POST屌POSE+, 之後啲料放下個機械人頭POST
記得寫多啲點解你覺得爆王就係P+喎
我呢啲撚樣想聞多啲鳩味
最好寫得越鳩越醇呀

全上色?
心口透明藍透出既點處理好
你都真係幾愛個舊屎,
一句懷疑佢地正反都撈就辣到你癲狗咁追住我咬
老翻留返俾你呢啲垃圾玩同講啦
呢個POST無咩人會想講老翻
要講你自己講夠佢啦, 唔阻你
要繼續吹POSE+有幾好, 再單打其他插POSE+嘅人都隨便
唔值得放時間係呢啲垃圾LOSER上面

一句到尾 其實即係老翻你講先㗎囉
你喺之前啲Post講過咁快就唔記得咗?
我係睇到啲咁有趣嘅觀點先想問多啲
你咁鍾意吊人癮嘅
想屌P+咪繼續屌
我係屌過佢唔跟件計縮數核撚突㗎喎
係你追住我話我護航喎
人身攻擊我唔冇所謂
不過最好唔好憑感覺靠屈
我知壞習慣係難改啲不過最好盡做啦
9成全上色
心口貼紙 反正透閒件拍落去拎唔返出黎 由佢🙂‍↔️
大國手
呢個POST真係睇大家靚相最好

尼巴出親相都正
其實合體設計都唔係好
唔知係咪驚刮花所以改咗最經典嘅新幹線穿身
但係結果對腳都係一合即花
呢個牌子有啲位好鍾意鑽牛角尖
如果DX SET整少啲色水 唔玩發光
將成本放返落材質同埋跟齊件方面
相信唔會有咁大爭議同Delay
p+啲合體體驗唔好玩,感覺俾佢玩多,同價位老千King Jder就穩打穩扎交到貨高可動夠多鐵同全上色
呢間嘢由一開始話出超龍神到依家仲係得灰模,拖咁耐乜熱情都無哂
仲不如唔放任何消息一嚟就開訂
隻腳合到我發脾氣
大家得閒講下ACTION TOYS同POSE+好處?
Draft緊下個頭Post段野

Pros:
1. 設計叫做有用心嘅, 呢點應該大家有共識, ES合金個時已經有啲口碑, 但用料由Artstorm年代已經...下部份再講
2. 以前到依家都會出返啲冷門機械人, 叫做有得俾玩家揀
3. Action toys個2百零蚊純膠機械人系列幾好玩, 雖然用料仍然係差, 但2百零3百確實無得投訴
睇wotafa之前吹到隻銀河烈風上天先留意呢間廠
勇者
可能AT個名唔多好?
不過POSE+頭幾隻確實評價係好好嘅
自動贈送Genesic化, 你地班傻客仲唔謝主隆恩
潮濕有冇關係???
本來我都冇乜出post,
但睇左呢幾日呢度啲駡戰,玩玩具玩到你咁,都幾痛苦
愈貴就期望愈高,愈容易出現罵戰
都是玩返啲cheap野輕鬆啲
個句我針對返阿死忠講咋
我都係講返叫大家留意下呢間廠, 以免有期望落差

網上打幾句鬧廠嘅野, 其實我唔痛苦喎
係俾野追住咬先講得狠左啲
我都無否認過POSE+有好處
依家啲玩具買左都起碼半年後先摸到, 都買少左
同埋寧願俾返老千賺算, 老千簡單啲, 避開趙大帥就OK
呢個認同, 俾左訂等成年先到手, 衰啲一陣俾人扣起啲貨黎炒仲慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞