機械人完成品綜合討論區 #33 謝絕老翻同炒家 各大細廠齊齊打X殘BAMDIE

971 回覆
2 Like 2 Dislike
同超GAY人一樣
代理出批價收訂
未賣先劈
大家有得平玩我支持嘅
雖然鋪頭會難做左
平過泰丹一半
後面如果大家都有得平玩
好事嚟嘅
希望佢出勇者之餘都出埋藍光人個三套啦

In 田中老大 we trust
誤會大了
9吹下啫
拎左百勝龍王,造型唔錯,一貫action toys水準,講下沙石位:雙翼c扣位太硬,扣榫位時要避免用錯力整爛件,如果日後要拆番出黎都幾危險下;變龍mode肩甲向後反時露出兩粒螺絲頭,呢個當眼位冇遮醜件令人失望;實物前龍爪擺動幅度同官圖有出入,以實物既關節零件係扭唔到官圖效果;後腳變型屈曲後其中一隻腳榫位唔太對,可能係個別問題

至於用另一套零件同獅人鳳合體個人覺得冇問題,始終係Q版,百勝龍王能夠龍人變型已經收貨,同埋以造型件去合體令人有衝動買多隻獅人鳳同時display騎龍mode同合體mode

期望有生之年出埋元氣爆發同熱血最強,不過黎緊果隻大獸王已經用另一個line名出全膠,希望action toys可以繼續保留es合金依條line
中肯
有POINT, 有你睇法
講得好好啦, 邊有誤會
鐘意Q版係可以入嘅, 今次咁樣同時可以DISPLAY確實係唔錯
講到Viu 唔俾屎咁
就嚟同古拿比嘉一樣變都市傳說
其實噴層消光保護
已經好好多
有一批有噴, 係有用, 但只係延後變黃
依家唯有係避白色玩具

不過KING J DER真係忍唔到, 除左側蓋我有少少不滿, 加埋無FINAL個爛面頭(我知版權問題), 整體我覺得超正
其實我想講
廠收得呢個價錢應該幫手噴埋消光
呢個同意, 過2K個啲真係最好幫我地噴埋
我用噴罐噴真係要睇天氣同濕度

另外阿死有條片去左香港個展
https://www.youtube.com/watch?v=oinlJ-5gtbk
條片入面老千隻白真三一好似肥壯左咁多咁,但隔離隻紅三一又同以前一樣身型
佢呢個做法好過千記好多,諗返隻超重神真係揼春
我怕我屌趙大帥又會俾狗咬
唔敢講了...
呢單夠我屌到2046,有狗不服就來辨,最終合神我屌佢老豆
屌佢老婆*2046
受害者之一
我有建議朋友買
唔好意思都依家
我入埋炎皇,當時仲以為佢會出最終合神補件
但最後都係俾佢撚左
我明啊
仆街趙大帥
老千肯俾佢咁出都係幫兇
真係睇住佢大,睇住佢壞
想問下咁多位巴打
The合體隻dynazenon大概咩價位
睇完動畫想後追返隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞