[#BartomeuDimissio] 巴塞隆拿球迷討論區 (220)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Samper要幫帽仔含

幫狗含
美斯應該都就黎頂唔順班高層

佢仲未續約 再咁搞法 可能真係唔續啦
6-1個排個po死晒圖 冇得追數

[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)
https://lihkg.com/thread/142123/page/8?ref=ios

P.8開始

請各留左數會然自重
抄野: 自旅人間 布斯基斯垃撚圾

R人賓周: Deerhunter

幫人含: Sergi_Samper

同台仔格劍: [突發]

做善事: 子子子 天拿水 風起了 Sergi_Samper 綠帽仔

紋身裸跑: 沙維奧拿

裸跑: 拉B

停止叫春: 綠帽仔

戒打飛機: 水至清則無魚

堹粟米: 粟米女神

仲淨返幾張
牙朗停5場,一場西超。四場西甲。

笑吾出

蝗冇牙朗仲勁 今次仆街了
好在細佬我高質開,知道一定反CUP

same
牙朗停5場,一場西超。四場西甲。

笑吾出

蝗冇牙朗仲勁 今次仆街了

洗唔洗停咁耐
希望貢多位疤狗保持良好討論風氣
早日找數

靜啦垃圾
老鼠羅白圖應該走,去轟有冇正選?

哇仆街好撚嬲
Barça want to send Sergi Samper out on loan this season. The player still has 2 + 1 years left on his contract. [@gerardromero]
Barça want to send Sergi Samper out on loan this season. The player still has 2 + 1 years left on his contract. [@gerardromero]

真係要借可唔可以借去大球會

借去轟
Paulinho has paid €7.5M from his own money to join Barcelona. [MD]

開始幫手

貼成億加盟,諗唔到咩理由屌佢

自己貼埋一年人工來巴塞? 會唔會咁on9呀
隊波而家咁樣
鳩白美斯主席影帝退咗應該冇嘢再留戀lu

今季內去魯營睇一次波 見下小白美斯pk個堆
今年唔去 驚唔會再有機會

我都係咁話 琴日去完已經夠了

巴打邊到買飛 諗住今年去

官網

琴晚場波幾錢到?

國家打比過啲唔係一早賣曬同炒到好貴架咩

係 但西超盃唔會

佢唔會咁做啦 雖然我好想

想佢去鏝救救哥狗

想佢去鏝救救哥狗

NO

不如你貼下圖慰藉吓我地
買左保連奴不如買埋蘇達度啦DIU
早日找數

等緊出糧

借去轟

大佬會唔會太睇得起samper 就算大球會肯要咪又係打個超級大後備
早日找數

等緊出糧

返緊咩?

借去轟

大佬會唔會太睇得起samper 就算大球會肯要咪又係打個超級大後備

samper 身體質素都似麻麻
我怕呢點會令好多球會唔敢要佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞