[#BartomeuDimissio] 巴塞隆拿球迷討論區 (220)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
André Gomes has travelled in the early afternoon to Valencia by plane. [rac1]

🤔

ag出手做說客
準備用埋個1.8億打包cancelo,zaza,nani同parejo
新會然初來報道
見到班賤種開始歪曲事實,d氣燄已經出哂嚟
André Gomes has travelled in the early afternoon to Valencia by plane. [rac1]

🤔

ag出手做說客
準備用埋個1.8億打包cancelo,zaza,nani同parejo

ag幾好,起碼正正常常,我地車仔用法比打防中直頭中場不設防咁比人無套中出

冇人叫你放佢打防中
Ag同法比本身就唔係防中球員
我唔知佢係車干地點擺
但AG放係防中根本係錯

🤔

ag出手做說客

ag幾好,起碼正正常常,我地車仔用法比打防中直頭中場不設防咁比人無套中出

冇人叫你放佢打防中

法比防中 咁不如你係香港學界搵個防中打啦
睇返成場波 so9都踢得好差下 真係潮文咁款 3:1個下就係佢傳失比人打反擊

🤔

ag出手做說客

冇人叫你放佢打防中

用ag就設到防咩

AG根本比戰術安搞到不倫不類,
而佢幫球員提升技術水平,球場上意識好有限
睇返成場波 so9都踢得好差下 真係潮文咁款 3:1個下就係佢傳失比人打反擊

乜今季蘇9有好過咩?
由熱身賽柒到而家
屌,仲諗住遲d 去睇巴,家陣見到隊波好on9

之前我都係 諗住遲啲睇msn 點知已經散左
隊波要由青訓到整理b隊到一隊清冗員同接班到改革管理層起碼要等3-5年先有起色

本身諗住紋MSN,好在冇做姐

巴我玩到咁大

乜今季蘇9有好過咩?
由熱身賽柒到而家

依家so9一上腳就柒,最好真係簡單波,靠戰術算

Lin?

Lin?

唔好理佢地啦

Lin?

唔好理佢地啦

咁耐以黎都係
成班坐撚住左個腦咁
自問都仲有幾分理性

Lin?

唔好理佢地啦

咁耐以黎都係
成班坐撚住左個腦咁
自問都仲有幾分理性

之前高登都冇咁多蝗
連登真係好撚多蝗迷

Lin?

唔好理佢地啦

咁耐以黎都係
成班坐撚住左個腦咁
自問都仲有幾分理性

之前高登都冇咁多蝗
連登真係好撚多蝗迷

都話班賤種好撚多小學雞
高登做CD rom係因為冇isp
係連登阿豬阿狗都有

Lin?

唔好理佢地啦

咁耐以黎都係
成班坐撚住左個腦咁
自問都仲有幾分理性

之前高登都冇咁多蝗
連登真係好撚多蝗迷

都話班賤種好撚多小學雞
係連登阿豬阿狗都有

好多所謂蝗迷都係貪賤種個名夠響
喺到扮狗吠
#BartomeuDimiteYa

有tw可以試下用上面hastagsearch下

不嬲歪曲緊好耐啦

Lin?

唔好理佢地啦

咁耐以黎都係
成班坐撚住左個腦咁
自問都仲有幾分理性

之前高登都冇咁多蝗
連登真係好撚多蝗迷

都話班賤種好撚多小學雞
係連登阿豬阿狗都有

好多所謂蝗迷都係貪賤種個名夠響
喺到扮狗吠

唔係,佢地9成係C朗狗
為左吹奏佢地個tap in帝講到成隊皇馬其他人垃圾咁

Lin?

唔好理佢地啦

咁耐以黎都係
成班坐撚住左個腦咁
自問都仲有幾分理性

之前高登都冇咁多蝗
連登真係好撚多蝗迷

都話班賤種好撚多小學雞
係連登阿豬阿狗都有

呢家好似7仔都買到連登帳號
以前高登點係公海抽都好少一大班人入人地即討搞事,最多係9527之流
呢家直頭係成班小學雞

所以對住班柒頭唔駛講道理,直接屌佢地老母得

Lin?

唔好理佢地啦

咁耐以黎都係
成班坐撚住左個腦咁
自問都仲有幾分理性

之前高登都冇咁多蝗
連登真係好撚多蝗迷

都話班賤種好撚多小學雞
係連登阿豬阿狗都有

呢家好似7仔都買到連登帳號
以前高登點係公海抽都好少一大班人入人地即討搞事,最多係9527之流
呢家直頭係成班小學雞

所以對住班柒頭唔駛講道理,直接屌佢地老母得

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞