[#BartomeuDimissio] 巴塞隆拿球迷討論區 (220)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
路過但覺得保連奴冇咁差喎
同埋都係巴塞中場冇既野

咁不如30m賤賣比你

全新未用過 有單

佢幾手西黎嫁啦仲全新
seri 買唔到,我覺得主要問題係佢踢過歐聯外圍賽。一旦尼斯入左分組賽。咁佢就無歐聯踢。的而且確係令人卻步
同埋都係巴塞中場冇既野

咁不如30m賤賣比你

全新未用過 有單

功能性係有
但係唔撚值40M
今季四大雞胸
季尾証明一切
同埋都係巴塞中場冇既野

咁不如30m賤賣比你

全新未用過 有單

功能性係有
但係唔撚值40M

算啦而家買個有腳既球員都30m
seri 買唔到,我覺得主要問題係佢踢過歐聯外圍賽。一旦尼斯入左分組賽。咁佢就無歐聯踢。的而且確係令人卻步

你琴日買幾咪乜事都冇
同埋都係巴塞中場冇既野

咁不如30m賤賣比你

全新未用過 有單

功能性係有
但係唔撚值40M

同埋呢個價有更好選擇
同埋都係巴塞中場冇既野

咁不如30m賤賣比你

全新未用過 有單

功能性係有
但係唔撚值40M

依位巴打心水清,已經去到係個人都幾十m
發現冇任何球員like ig 個官宣
除咗25同阿祖
同一價錢可以買:
法甲數據同華拉迪不相伯仲 自薦巴塞嘅Seri
西甲第4主力防中 N'Zonzi (release clause 40m)
熱刺都唔要 折墜到去中超 5m年薪嘅保連奴

本土青訓出身嘅羅拔圖都得1.5m 祖雲達斯同車仔再報價嘅話 走都合理
隊波而家咁樣
鳩白美斯主席影帝退咗應該冇嘢再留戀lu
同一價錢可以買:
法甲數據同華拉迪不相伯仲 自薦巴塞嘅Seri
西甲第4主力防中 N'Zonzi (release clause 40m)
熱刺都唔要 折墜到去中超 5m年薪嘅保連奴

本土青訓出身嘅羅拔圖都得1.5m 祖雲達斯同車仔再報價嘅話 走都合理

話冇貪弱智都唔會信
📸 | 87.24% of the fans are not satisfied with Paulinho's signing according to @mundodeportivo's poll.
📸 | 87.24% of the fans are not satisfied with Paulinho's signing according to @mundodeportivo's poll.
隊波而家咁樣

今季內去魯營睇一次波 見下小白美斯pk個堆
今年唔去 驚唔會再有機會
隊波而家咁樣

除非沙維返來啦
唔係真係算鳩數
係咪可以準備深潛到世界杯先上水
仆街了依加傳利買seri
一個二淨係記得反大雄
唔記得我地已經成功買到巴西國腳

對napoli應該入唔到架啦
一個二淨係記得反大雄
唔記得我地已經成功買到巴西國腳

靜啦
呢啲時候仲玩膠

我愛保連奴
快啲開更衣室革命啦
再唔搞黎唔切

對napoli應該入唔到架啦

講係咁講,但你無得搏。所以基本上一日未打完附加賽。都應該無球會簽佢

咁一早買咪得
同埋都係巴塞中場冇既野

咁不如30m賤賣比你

全新未用過 有單

功能性係有
但係唔撚值40M

依位巴打心水清,已經去到係個人都幾十m

都唔係中超球員囉好無
一個係歐洲證明過自己踢唔掂既人
仲要30都黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞