[#BartomeuDimissio] 巴塞隆拿球迷討論區 (220)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
希望貢多位疤狗保持良好討論風氣
早日找數

等緊出糧

返緊咩?

ta
美斯應該都就黎頂唔順班高層

佢仲未續約 再咁搞法 可能真係唔續啦

佢唔會咁做啦 雖然我好想

不如你貼下圖慰藉吓我地

幾時先肯剃鬚
傳猁想買Seri
好在細佬我高質開,知道一定反CUP

u 竟然是個boy
仲記得俾巴黎炒完個個話唔睇次回合
結果次回合嗰晚即討都係爆哂post

不如你貼下圖慰藉吓我地

幾時先肯剃鬚

肥仔刀貢大個了
碧基美斯小白帶頭開鳩高層波啦啦隊

不如你貼下圖慰藉吓我地

幾時先肯剃鬚

肥仔刀貢大個了

美斯都老了 青訓都無了 巴塞都完了
碧基美斯小白帶頭開鳩高層波啦啦隊

小白......
Samper is tired of going on loan so he has told Barcelona board to release him from his contract. #FCBlive
Samper's entourage has asked the club to allow Samper to leave. At the moment, the club doesn't want to let him go. [@gerardromero]
想咸了
高層想點撚樣
保連奴最佳位置?
仲黑暗過tata之後
高層想點撚樣

佢有重視過後生仔咩?
對上一個係B隊升上黎係邊個?
劣幣驅逐良幣
高層想點撚樣

佢有重視過後生仔咩?
對上一個係B隊升上黎係邊個?

Samper 再之前munir sandro 全部都

想佢去鏝救救哥狗

我真係好想佢走 鏝真係最佳選擇
地震佢老母啦
咁都忍得 精都吞得啦
想咸了

唉 仆街了
傳猁想買Seri

巴塞應該都無乜可能會再買Seri啦 turan又踢極都唔躝 中場唔計Samper都有8個人 仲要俾機會俾Alena

連沙維都出聲話Seri係合適嘅繼任者 結果仲要俾大雄話返佢轉頭

可惜左Seri啦 咁神心拒絕羅馬都等巴塞

BTW 其實Seri幾岩利 防守無咁好 但佢嘅強項passing同creating chances都係猁需要
想咸了

唉 仆街了

傳猁想買Seri

巴塞應該都無乜可能會再買Seri啦 turan又踢極都唔躝 中場唔計Samper都有8個人 仲要俾機會俾Alena

連沙維都出聲話Seri係合適嘅繼任者 結果仲要俾大雄話返佢轉頭

可惜左Seri啦 咁神心拒絕羅馬都等巴塞

BTW 其實Seri幾岩利 防守無咁好 但佢嘅強項passing同creating chances都係猁需要

有咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞