[#BartomeuDimissio] 巴塞隆拿球迷討論區 (220)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
羅白真係走

?
不如估下高層幾錢賤賣羅白
我估25m就賣了
其實羅白走我都唔會怪佢
老鼠羅白圖應該走,去轟有冇正選?

痴線 唔會咁嘅

我依家想佢走 無謂留
同巴查子一樣 出到去有成績會鄧佢開心
Paulinho has paid €7.5M from his own money to join Barcelona. [MD]

開始幫手

羅白點會走呀。40m喎。你係車曼,你買尼桑斯,斯尼定羅白。仆街,講句,羅白根本仲未係中場位置完全證明自己
羅白點會走呀。40m喎。你係車曼,你買尼桑斯,斯尼定羅白。仆街,講句,羅白根本仲未係中場位置完全證明自己

40m N'Zonzi Seri Paulinho
We picked Paul

40m好多咩?
保都40啦

剩係可以買一個? 啲人買蘿白都係睇岩佢萬能插能力,一定放中場既咩

剩係可以買一個? 啲人買蘿白都係睇岩佢萬能插能力,一定放中場既咩

剩係依樣已經值40m

剩係依樣已經值40m

佢一定係現今踢到最多位既球員
屁係ig 出post係攞景定贈興

咪再講條25 la
After arrival of Paulinho, Barça communicates to Samper that he will no longer be a Barça player. [@bladenil]

唉 高層落地獄啦

Alena Samper Roberto三個是但比高層賣走一個 我一定會忍心反巴 講得出做得到

無時無刻都反緊疤,邊駛忍心

關人撚事
After arrival of Paulinho, Barça communicates to Samper that he will no longer be a Barça player. [@bladenil]

唉 高層落地獄啦

Alena Samper Roberto三個是但比高層賣走一個 我一定會忍心反巴 講得出做得到

我覺得巴查個例子說明,你無會機會比人,又阻住人發達係仲仆街

咪再講條25 la

牙帽
蘿白邊駛走,介意人工待遇既話,上季ag,paco呢堆都高過佢啦,保保爭位我覺得更加唔駛驚,隊中大佬根本冇人想佢黎,佢哋一定會撐蘿白

咪再講條25 la

牙帽

做咩啊森柏b

唉 高層落地獄啦

走啦,多你一個唔多

唉 高層落地獄啦

走啦,多你一個唔多

走晒佢算 無眼睇 幾時夠票換埋主席
記得話唔睇/反巴果d清唔好走數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞