[#BartomeuDimissio] 巴塞隆拿球迷討論區 (220)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
咒人係咪on9 洗唔洗呀 搏人cap圖咩

同d賤種有乜分別
希望聽到消息尼馬同丹狗十字韌帶斷裂完季

丹狗唔要二五狗要

洗唔洗

咁既反骨仔斷腳都唔過份

當風水輪流轉囉
巴都買唔少人地主力啦
人各有志 又唔洗斷腳既

特警大功臣 更加唔明咒乜野

丹狗唔要二五狗要

洗唔洗

咁既反骨仔斷腳都唔過份

當風水輪流轉囉
巴都買唔少人地主力啦
人各有志 又唔洗斷腳既

睇吓講第一句既係邊個先
唔講我以為去左格離台

丹狗唔要二五狗要

洗唔洗

咁既反骨仔斷腳都唔過份

當風水輪流轉囉
巴都買唔少人地主力啦
人各有志 又唔洗斷腳既

ThaiWong Ho ball
屌醒d on9囝
算啦 佢唔係去賤種咪算囉 去次級聯賽玩咪由佢 咪當佢冇黎過
算啦 佢唔係去賤種咪算囉 去次級聯賽玩咪由佢 咪當佢冇黎過

有機會去架其實

丹狗唔要二五狗要

洗唔洗

咁既反骨仔斷腳都唔過份

當風水輪流轉囉
巴都買唔少人地主力啦
人各有志 又唔洗斷腳既

正正常常轉會邊個會屌佢?
而家玩鳩巴塞8月先走,仲要lam埋筆忠誠金先走
咒人係咪on9 洗唔洗呀 搏人cap圖咩

同d賤種有乜分別

賤種係屌自己球員踢得差斷腳
兩樣野黎分清楚啦

次次見你一入黎就咒人斷腳
你全家剛過頭七?
其實巴狗今年轉會費有三億幾
因為屁馬走之前已經想用80-100m買華拉堤
而家加埋屁馬果220m,買左保都仲有差唔多三億喎
on9仲講華拉堤
on9仲講華拉堤

我講轉會費喎
無話買佢
咒人斷腳就算啦
Unless Barcelona unexpectedly sign a centre back in the coming weeks, Marlon will be a first team squad member this season. [sport]
而家傳話趕牙朗出場個球証罰停賽一個月

你明白的

你明白的

俾人推果個罰得仲勁過推人果個

你明白的

牙屁拍手=停賽
牙拉拍手=冇事

牙朗推人=球證停賽
疤狗推人=???

你明白的

牙屁拍手=停賽
牙拉拍手=冇事

牙朗推人=球證停賽
疤狗推人=???

好無癮 咁以後仲叫球証點敢出示黃牌/紅牌俾我皇,唔怪得卡斯米路場場開波到完場都係打拳咁都無事。

你明白的

牙屁拍手=停賽
牙拉拍手=冇事

牙朗推人=球證停賽
疤狗推人=???

好無癮 咁以後仲叫球証點敢出示黃牌/紅牌俾我皇,唔怪得卡斯米路場場開波到完場都係打拳咁都無事。

金身米路你唔係唔撚識牙?

你明白的

牙屁拍手=停賽
牙拉拍手=冇事

牙朗推人=球證停賽
疤狗推人=???

金身米路你唔係唔撚識牙?

上季拉膠拍手果時,係季尾賤種輸一場就冇冠果段時期
點會俾你停拉膠呀
Agustí Benedito: "Barça is in a very serious institutional situation." [@ellarguero] #FCBlive
其實巴狗今年轉會費有三億幾
因為屁馬走之前已經想用80-100m買華拉堤
而家加埋屁馬果220m,買左保都仲有差唔多三億喎

所以咪丹+古
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞