[#BartomeuDimissio] 巴塞隆拿球迷討論區 (220)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
賣哂4,5,8啦屌

成隊一隊賣晒去喇

On9 仲有b隊梯隊牙 係要就賣埋

第一個賣你先
碧基都開口講話9年黎第一次覺得皇馬勁過巴塞
就知依家疤狗有幾廢

其實前年已經5050 上年開始廢過

拖丹用人真係好勁,唔知大家有無留意高華錫今場係打防中(拖後中場)。成個沙維派路咁

其實係我地廢😂 出件辣殺ag都算,影帝拖到個波勁慢先傳,仲要今場抵唔掂個波。試下samper仲好
控球率都輸埋
依家進攻零板斧
兩邊落唔到底
焗住中間去,要傳去畀人群入面嘅隊友,再喺人群中傳個波出黎
大佬全盛沙白美就玩得掂啫
頭先見影帝多次一接就畀人拍甩
拉仔有次一拎又畀4個人夾然後甩
有次空晒 唔為意之下拎到波又自己控甩
唔係話佢屎但要踢呢種打法起碼要狀態正常嘅小白先得
一甩波就直接畀人打反擊睇馬斯影帝食塵
控球率都輸埋

遮醜布都冇埋
控球率都輸埋

遮醜布都冇埋

嗰48仲要係好多喺自己半場傳傳傳...
控球率都輸埋

遮醜布都冇埋

冇啦 下定決心重建改朝換代 老既跑唔郁既全部棄用
控球率都輸埋

遮醜布都冇埋

至緊要係清就清晒佢,唔係班大哥實嘈。
控球率都輸埋

遮醜布都冇埋

高層走之前點都唔可以清
控球率都輸埋

遮醜布都冇埋

高層走之前點都唔可以清

清既話Ag dso i大 影帝 r4 馬斯
重新執過中場
老實講巴斯基斯真係問題根源之一
但似乎冇人有guts郁佢
For the 1st time in about 10 years, Barça have less possession (47) than Madrid (53) in a Clásico. Cruyff's legacy & philosophy is gone.
啱啱好10年
唔同既係今次隊波真係去到盡頭

Yes 等於開國功臣咁 西班牙唔多唔少都係因為佢
換去其他隊都死梗 一離開左個體系無特點

要放棄老將唔係唔得
但揾邊個頂
當年哥狗
棄細哨 仲有美斯
棄迪高 仲有沙維小白
依加得番ag paca paulinho

要放棄老將唔係唔得
但揾邊個頂
當年哥狗
棄細哨 仲有美斯
棄迪高 仲有沙維小白

要放棄老將唔係唔得
但揾邊個頂
當年哥狗
棄細哨 仲有美斯
棄迪高 仲有沙維小白
依加得番ag paco paulinho
今日打後唔會再有收購
今日打後唔會再有收購

柒到咁都冇人敢黎啦

要放棄老將唔係唔得
但揾邊個頂
當年哥狗
棄細哨 仲有美斯
棄迪高 仲有沙維小白

高層根本冇遠見
幾年前應該棄沙維留法比
棄小白留泰亞高艾簡拿迪
上季應該放美斯後備,推尼馬上no.1 icon

依家斷哂層,可以怨邊個

要放棄老將唔係唔得
但揾邊個頂
當年哥狗
棄細哨 仲有美斯
棄迪高 仲有沙維小白

高層根本冇遠見
幾年前應該棄沙維留法比
棄小白留泰亞高艾簡拿迪

依家斷哂層,可以怨邊個

法比 小白上年先開始跟唔到
美斯後備

要放棄老將唔係唔得
但揾邊個頂
當年哥狗
棄細哨 仲有美斯
棄迪高 仲有沙維小白

高層根本冇遠見
幾年前應該棄沙維留法比
棄小白留泰亞高艾簡拿迪

依家斷哂層,可以怨邊個

唔認同 當年小白仲好後生 當打27 28歲
但棄沙維就一早要 係哥狗尾段已經知道 買法比升大佬 但之後就

要放棄老將唔係唔得
但揾邊個頂
當年哥狗
棄細哨 仲有美斯
棄迪高 仲有沙維小白

高層根本冇遠見
幾年前應該棄沙維留法比
棄小白留泰亞高艾簡拿迪

依家斷哂層,可以怨邊個

智障無下限

要放棄老將唔係唔得
但揾邊個頂
當年哥狗
棄細哨 仲有美斯
棄迪高 仲有沙維小白

高層根本冇遠見
幾年前應該棄沙維留法比
棄小白留泰亞高艾簡拿迪

依家斷哂層,可以怨邊個

你既思路好跳脫
一般人真係睇唔透你諗乜

要放棄老將唔係唔得
但揾邊個頂
當年哥狗
棄細哨 仲有美斯
棄迪高 仲有沙維小白

高層根本冇遠見
幾年前應該棄沙維留法比
棄小白留泰亞高艾簡拿迪

依家斷哂層,可以怨邊個

早幾年成日營造最已陣既感覺
有潛質球員梗係唔黎
要同MSN鬥喎
法比就好多機會架啦但跟唔上 大佬個到就真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞