[#BartomeuDimissio] 巴塞隆拿球迷討論區 (220)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
After arrival of Paulinho, Barça communicates to Samper that he will no longer be a Barça player. [@bladenil]

唉 高層落地獄啦

Alena Samper Roberto三個是但比高層賣走一個 我一定會忍心反巴 講得出做得到

走啦,多你一個唔多

清你留samper la diu
蘿白邊駛走,介意人工待遇既話,上季ag,paco呢堆都高過佢啦,保保爭位我覺得更加唔駛驚,隊中大佬根本冇人想佢黎,佢哋一定會撐蘿白

屌我驚大佬出手都搞唔掂揸
記得話唔睇/反巴果d清唔好走數

Agger
乜真係咁易放得低隊波?
會唔會真係有更衣室革命

Agger
乜真係咁易放得低隊波?

疤狗 = 走數狗

Agger
乜真係咁易放得低隊波?

疤狗 = 走數狗

啲紋身呀送波衫呀生吞雞子冇一樣有找數
會唔會真係有更衣室革命

pk順便做埋主席

Agger
乜真係咁易放得低隊波?

疤狗 = 走數狗

蘿白邊駛走,介意人工待遇既話,上季ag,paco呢堆都高過佢啦,保保爭位我覺得更加唔駛驚,隊中大佬根本冇人想佢黎,佢哋一定會撐蘿白

家陣班球員對高層既忍耐已經到臨界點,咪反面囉

Agger
乜真係咁易放得低隊波?

疤狗 = 走數狗

屌你又單單打打,開名OK? 我想追數

家陣班球員對高層既忍耐已經到臨界點,咪反面囉

快 期待

Agger
乜真係咁易放得低隊波?

疤狗 = 走數狗

屌你又單單打打,開名OK? 我想追數

我單打?
清你認錯人下話
紋身=
紋身=

好彩我冇走過數
旺角裸跑=9白
會唔會真係有更衣室革命

快!
追數大會
會唔會真係有更衣室革命

快!

睇唔到希望了

Agger
乜真係咁易放得低隊波?

疤狗 = 走數狗

粟米呀屌你
旺角裸跑=9白

去魯營裸跑=拉b
古天奴其實都唔細機會黎疤 可能買保係為左買古 因為同一agent
6-1個排個po死晒圖 冇得追數
6-1個排個po死晒圖 冇得追數

[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)
https://lihkg.com/thread/142123/page/8?ref=ios

P.8開始
Samper要幫帽仔含
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞