[#BartomeuDimissio] 巴塞隆拿球迷討論區 (220)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
買得保都預左打4231
古左丹右,中間美斯
問題係保同影帝打雙防中?
佢有咁嘅氣力幫手執屎?
除左影帝本身覆蓋率低,仲有美斯前場散步
就算係200%簡迪都未必勝任
買得保都預左打4231
古左丹右,中間美斯
佢有咁嘅氣力幫手執屎?

可能踢正中場呢
直頭改變而家個中場結構
唯一辦法
btw快d簽人啦屌
簽埋先有得討論
Transfer news 📋 |
Sergi Roberto could rethink his future. Man United, Chelsea, Milan and Juventus, ready to pay their 40 million euro clause

今次大撚獲

咸先

大敵當前 同你和好 deal?

笑撚死上星期仲見到話佢違約金set1蚊都冇用人地唔會走
如無意外,1隊仲有3個號碼,計埋毒撚走就有4個 7, 11, 15, 24

保就一個
假設丹同古都黎嘅話就霸多2個

淨番一個我估係中堅,應該係係inigo/ 馬龍

所以Samper留低機會好低
除非古同丹個trade有球員交換

古丹都黎既話 我估蘿蔔頭同samper都唔會有得留

Roberto 萬能插wo

唔好浪費佢既青春啦
Sergi Roberto could rethink his future. Man United, Chelsea, Milan and Juventus, ready to pay their 40 million euro clause

今次大撚獲

咸先

上星期有人同你講巴狗買保連奴你會唔會信?

自爆?

紋身=

講好左唔再貼我架wo

自爆?

張圖twitter down的
買得保都預左打4231
古左丹右,中間美斯
佢有咁嘅氣力幫手執屎?

可能踢正中場呢
直頭改變而家個中場結構
唯一辦法
btw快d簽人啦屌
簽埋先有得討論

4231冇2個勁嘅側翼肯定死得
如果DC 40m比你地做plan B點睇?

20m is good

20m is good

10m再送埋AG+Pavo+Turan+Paulinho俾你 deal?
買得保都預左打4231
古左丹右,中間美斯
佢有咁嘅氣力幫手執屎?

可能踢正中場呢
直頭改變而家個中場結構
唯一辦法
btw快d簽人啦屌
簽埋先有得討論

4231冇2個勁嘅側翼肯定死得

右 Dso 左 Dtiger
最已陣

20m is good

10m再送埋AG+Pavo+Turan+Paulinho俾你 deal?

Deal
連蘇9都開始膠膠地埋門 first touch更加無眼睇
連蘇9都開始膠膠地埋門 first touch更加無眼睇

埋門/first touch/短傳 同時退化
潮文成真了

今次大撚獲

咸先

上星期有人同你講巴狗買保連奴你會唔會信?

羅白咁愛球會點會走
呢隊閪波一日巴杜娒唔走 好難撐落去
屌,仲諗住遲d 去睇巴,家陣見到隊波好on9
有生之年,見下美斯B 就夠
有生之年,見下美斯B 就夠

Same
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞