[#BartomeuDimissio] 巴塞隆拿球迷討論區 (220)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

人地個啲用以前未通脹個價買 咁樣比無意思

40m買件中超兵
要douglas唔要asensio
咁都冇得比?
Valverde: "Piqué's move was a fatality, he can pass on to anyone. The words of pep Segura were wrong."
世界大戰

40m買件中超兵
咁都冇得比?

Ceballos今年買先16m 咁都無得比

40m買件中超兵
咁都冇得比?

下面count埋kroos easy goal同modric
咁點比 以前啲人有無咁貴啊
雖然kroos係平到痴左線
Valverde: "Piqué's move was a fatality, he can pass on to anyone. The words of pep Segura were wrong."
世界大戰

即係擺明話pk廢

40m買件中超兵
咁都冇得比?

Ceballos今年買先16m 咁都無得比

要比就比今年買賣 唔係拎返以前啲買賣加埋做比較 因為個價唔同哂 明唔明?

40m買件中超兵
咁都冇得比?

下面count埋kroos easy goal同modric

Kroos 得一年約 30m
同埋好多唔係巴塞冇出價
係人地擇皇唔擇巴

40m買件中超兵
咁都冇得比?

呢個咪高層談判能力

40m買件中超兵
咁都冇得比?

Kroos 得一年約 30m
同埋好多唔係巴塞冇出價
係人地擇皇唔擇巴

阿辛同施巴呢
巴慳果幾百萬唔買又點睇

40m買件中超兵
咁都冇得比?

呢個咪高層談判能力

我係想講用呢張圖屌高層係唔恰當 因為唔係公平比較
利申一直屌開膠層
Sergi Samper's future could be decided this week. He could be loaned out again. Las Palmas, Saint-Etienne and Girona are interested [sport]

好心借都借去d勁d啦 一陣又好似上年咁

借勁啲其實都未必好事,勁隊唔確保有上陣時間,反而中遊弱旅都多啲機會
但學唔學到嘢就好難講..

set 回購賣啦,對 Samper 最好嘅做法

其他人係 但打弱旅太多守波 對佢未必好 仲有以佢能力去其他西甲隊都有力正選
唔用佢一係直接放走 唔好再浪費佢時間

唔好咁老定真係未必
仲有就係人地季前夾好哂你呢家先借更加難搶正選
如果人生可以XAVI....可唔可以再XAVI多次

40m買件中超兵
咁都冇得比?

呢個咪高層談判能力

我係想講用呢張圖屌高層係唔恰當 因為唔係公平比較
利申一直屌開膠層

哩張圖除左屌價錢 仲有屌班膠層眼光垃撚圾
仲未計上年買成堆垃圾得utt一個有用
Sergi Samper's future could be decided this week. He could be loaned out again. Las Palmas, Saint-Etienne and Girona are interested [sport]

借勁啲其實都未必好事,勁隊唔確保有上陣時間,反而中遊弱旅都多啲機會

其他人係 但打弱旅太多守波 對佢未必好 仲有以佢能力去其他西甲隊都有力正選

唔好咁老定真係未必

就係呢樣on9 唔用人一早就借啦 係都要等到開曬季 上年埃又係咁

唔好咁老定真係未必

就係呢樣on9 唔用人一早就借啦 係都要等到開曬季 上年埃又係咁

#goodmanagement
其實我覺得買唔到阿辛斯奧真係無得怪人,同期我地買D so。講真果陣撚有人識阿辛斯奧咩,dso個朵點都响過佢。只可以怪教練功力,安歷基用人廢,真係鐵一般事實。哥迪奧拿年代其實都買好多垃圾,不過佢用青訓勁頂返啫
施古臣4500萬鎊 VS 保連奴 4000萬歐
等睇末落
等睇末落

唔洗等 依加已經係
其實我覺得買唔到阿辛斯奧真係無得怪人,同期我地買D so。講真果陣撚有人識阿辛斯奧咩,dso個朵點都响過佢。只可以怪教練功力,安歷基用人廢,真係鐵一般事實。哥迪奧拿年代其實都買好多垃圾,不過佢用青訓勁頂返啫

成人買埋D老野
一輸就變垃圾合約
後生都可以借出去搏進步
咁多個老野係SO9有少少貨交
咁都無得怪

我意思係依家搞到咁,安歷基其實都好撚大責任。其實好多人買返黎果陣邊有咁廢,佢根本唔識用人,根本得msn自動波一招

成人買埋D老野
一輸就變垃圾合約
後生都可以借出去搏進步
咁多個老野係SO9有少少貨交
咁都無得怪

我意思係依家搞到咁,安歷基其實都好撚大責任。其實好多人買返黎果陣邊有咁廢,佢根本唔識用人,根本得msn自動波一招

爆閘狗唔使理
( Show Blocked User - Sexman )
( Show Blocked User - Sexman )

邊個來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞