[#BartomeuDimissio] 巴塞隆拿球迷討論區 (220)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
牙朗停5場,一場西超。四場西甲。

笑吾出

最低刑罰比足面佢啦

牙朗食花生睇住我地點輸

笑吾出

我地笑朗停4場 講真人地無朗仲有阿辛斯奧個d
人地笑我地買中超兵 我地可以點先

笑吾出

笑吾出

差好遠啦,事實無牙朗成隊無左個target man,賓周馬依d垃圾做慣契弟比佢做大佬柒到無人有。
上年都仲有莫拉達頂住。

我敢講皇馬4場西甲起碼2場失分

燈撚到

笑吾出

差好遠啦,事實無牙朗成隊無左個target man,賓周馬依d垃圾做慣契弟比佢做大佬柒到無人有。
上年都仲有莫拉達頂住。

而家隊疤執得哂12分咩

笑吾出

上年都仲有莫拉達頂住。

冇可能
老鼠羅白圖應該走,去轟有冇正選?

笑吾出

上年都仲有莫拉達頂住。

而家隊疤執得哂12分咩

2分左右

笑吾出

上年都仲有莫拉達頂住。

你上季有無睇波
皇馬無C朗啲比賽差唔多贏哂
而且皇馬根本唔駛target man,佢地出個新仔馬利安奴幾分鐘都入到波
歐超盃又係無C朗佢地一樣禁住曼黎砌一樣入到波

痴線 唔會咁嘅

痴線 唔會咁嘅

唔知佢
佢去邊我捧到邊
一世反巴

一唔信佢走,二唔信車曼用40m買佢
Paulinho has paid €7.5M from his own money to join Barcelona. [MD]

開始幫手

笑吾出

上年都仲有莫拉達頂住。

你上季有無睇波
皇馬無C朗啲比賽差唔多贏哂
而且皇馬根本唔駛target man,佢地出個新仔馬利安奴幾分鐘都入到波
歐超盃又係無C朗佢地一樣禁住曼黎砌一樣入到波

打最聯 大人打細路咁
hea住踢 都輕取最聯
Paulinho has paid €7.5M from his own money to join Barcelona. [MD]

開始幫手

仆佢個街
果7.5m本身無簽字費

係佢無收到到7.5m
唔係佢自己再pay7.5

兩件事差好遠

呢份喉舌已經同cctvb無分別

開始幫手

仆佢個街
果7.5m本身係簽字費

係佢無收到到7.5m
唔係佢自己再pay7.5

兩件事差好遠

呢份喉舌已經同cctvb無分別

痴線 唔會咁嘅

唔知佢
佢去邊我捧到邊
一世反巴

高層破壞完隊波未
After arrival of Paulinho, Barça communicates to Samper that he will no longer be a Barça player. [@bladenil]
羅白真係走
After arrival of Paulinho, Barça communicates to Samper that he will no longer be a Barça player. [@bladenil]

唉 高層落地獄啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞