whey乳清蛋白交流區(14)

475 回覆
4 Like 0 Dislike
長期gold120
cookies and cream 大伏
依家食緊, 覺得還好, 不過唔太似 cookies and cream 味, 似 vanilla 多
on 朱古力 double rich vs extreme milk 點睇
extreme milk clears dr
dr好假浸味
想問新手想買唔知點入手

請問邊隻易入口又平啲? thx
isonatural先唔甜
Allmax allwhey掂唔掂
新手啱啱做左三個月,最近一個月先開始飲whey,啱啱飲晒一桶2磅嘅on gold whey,開始爆瘡,想問應該轉isolate定plant好?如果係又飲邊隻好?
易唔易入口呢啲好主觀

可以自己刨post參考吓

如果純粹要平嘅話就myprotein
你一日飲幾多個serving?
有冇飲夠水?
建議飲gold
嚟緊可能試isoflex
之前淨係飲過on chocolate 同my protein 嘅普通whey 兩個牌子我都覺得太甜 有浸after taste 黐住個口
除咗Iherb 自家外仲有咩無味/淡味whey isolate 推介?iherb 5lbs 一直斷貨

目前睇緊now foods 5lbs 用code 554.39
再加shop back
再加 red 4%
各位師兄食開邊隻肌酸膠囊?
啱啱買咗On ,買咗Rocky Road

一陣試飲,有啲後悔冇買朱古力味 驚出事
新手想問邊隻係iherbs 5lbs?
唔見有 買左on
California Gold Nutrition
有係巴打試過iherb隻
Lake Avenue Nutrition whey protein
見依家做緊promo 5lb $473
見佢仲有埋益生菌
報告:now foods 5lbs whey isolate unflavoured 我幾鍾意
數據係唔係最靚仔嗰個,但價錢相宜
味道就是skimmed milk 加水再加水
2/3 水 1/3 marusan無調整豆奶 就好好味道
Lm
有做先飲 500ml水加兩勾粉🧐
2殻?
一個禮拜你做幾多次尖 一日淨係兩殼?
我問一日飲幾多L水 唔係你每次whey落幾多水
講detail 啲得唔得
Sor9
一日大概3L水 一個星期做5-6日 (PPL)
一日淨係兩勺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞