whey乳清蛋白交流區(14)

473 回覆
4 Like 0 Dislike
咁一定唔叫平
貴係你既缺點
同意,又難飲又貴
邊度仲有更平

12個月係i herb買 可以提供訂單記錄
放$350 順豐包郵 剩係飲過2 scoop
個人覺得太甜唔太岩飲 求收留

泰奶仲加奶仲得掂
泰奶我落400ml水都甜到on99咁
芋泥雖然寫sweetest但無我想像中咁
最鐘意係鴛鴦同楊枝甘露
泰奶我落400ml水都甜到on99咁
芋泥雖然寫sweetest但無我想像中咁
最鐘意仲有鴛鴦同楊枝甘露
有冇師兄飲過 diesel New Zealand isolate?
或者cbum?
2磅 299係Isolate定 whey?
Whey 唔抵
平均150/lbs
你買5磅isolate $750 一樣價
我平時會等HKTVmall 有promo 就買5磅on isolate
有無師兄試過cbum 個隻protein? 我見出面賣緊5lbs $640
想問下ON草莓奶油/美味草莓好唔好飲
聽講香蕉草莓好難飲
利申鐘意士多啤梨奶嗰種假假地嘅味
同意第一名芋泥,第二名鴛鴦,最尾泰奶,泰奶甜到仆街

楊枝甘露未試過,但見師兄同我口味差唔多,咁應該試得過
我都鐘意士多啤梨奶嗰種假假地嘅味
但on既草莓味係大伏藥水味
如果鐘意淡淡地既diesel isolate唔錯, 係價錢比較貴
長期都係買美味草莓

我覺得好ok, 又唔甜
驚撚左所謂既'香港製造' 仲有間Not Only Protein 買完先睇到佢包野成60G先得25Gprotein 未見過蛋白粉個比例係咁 平時飲開大部份都係35-40G 一包 有25-26G Protein , 又交智商稅比所謂香港製造 仲要飽撚到閪咁 有冇人知溝左咩粉先會叫Not only protein
想問下有冇 cookies and cream 味?之前飲過, 依家搵唔到
另外想問最好飲 top 3 係邊幾隻
同埋有冇好味嘅花生醬味推薦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞