whey乳清蛋白交流區(14)

562 回覆
4 Like 0 Dislike
MEOW75
想問如果買ON Gold Standard 朱古力味蛋白粉
邊度買最化算?
迪記529$ 仲有水樽送
應該最抵了
見到要上網買 多謝師兄
Iherb 76折
24buy618

飲落去其實同3721 一撚樣 都係有浸怪怪地既味 個口味同乳清味唔融合 膠膠地
,懷疑3721都係搵呢間大陸廠OEM代工落香港出貨
飲過其他外國牌子/台灣牌子都唔會有呢種味 ,
之前都有師兄講過話係大陸整完落黎repacking
另外3721個謍養標籤都係咁簡陋 咁唔透明 康比特個營養標籤仲詳細啲
不過如果ching想試康比特,又驚大陸粉
試下3721囉 反正一鳩樣味
不過就要預左係智商稅 貴兩舊 (自稱香港制造 係貴架啦 )

離題問一問有冇師兄試過呢款肌酸會唔會好難溶水有怪味
有冇師兄飲開Spark Protein? 原味1KG $145幾抵屌
啱啱開嚟飲 覺得有驚喜呢隻粉個texture似麵粉但輕身啲同冇乜怪味 飲過三隻呢個最易入口
Applied nutrition 好飲?性價比高?
唔係仲貴過ON
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞