whey乳清蛋白交流區(14)

972 回覆
6 Like 0 Dislike
其實我間唔中都唔夠3倍,因為我真係食唔到咁多
要食到接近就400g雞胸+蛋+其他低脂高蛋白質既食物,熱量2000-2200左右
我食左一排就食返2.5倍多啲 破產快過減肥
Optimum Nutrition, Gold Standard 100% Whey, Double Rich Chocolate, 5 lbs (2.27 kg)
係咪買呢隻~
邊隻牌子冇咖啡因推介?
新買嗰隻r1應該有咖啡因瞓唔着
尋日特登唔食好好瞓
On double朱未試過飲完瞓唔著
巴打我都諗起屋企好多散裝有咖啡因嘅protein擺喺度唔敢飲
好人工嘅甜 唔掂
準備iherb買
定係有其他味好飲
係咪都有師兄creatine加奶粉一齊shake黎飲?
見到iherb又有72折
早兩日先開桶新唔想買住
想問下係咪成日都有72折?
唔係。。。72折好難得
但係依家貴晒 72完都成5舊幾
後尾睇完醫生原來係腸胃炎 想請問各位ching如果腸胃炎會繼續訓練不過減半 定係好返先繼續

好快送到
自己決定啦 頂得順咪郁下 最緊要量力而為
最近都買左呢隻
知唔知同isoflex 有咩分別?
上網search 話呢隻係lactose free
幾錢
聽bc shop店員講係天然香料代替代糖
第一次轉iso飲,但唔知點解勁多泡
150ml 水搖完漲到300ml
仲要好似唔夠水咁有d杰杰地
仲以為iso可以落少d水

買左ON哥隻雲妮拿味好甜
Iso 係味道有無分別
之前飲on whey 朱古力味

而家呢隻iso 陣雲尼拿味好香濃甜 咁,開頭口感杰杰地但飲飲下又覺得中間哥層好似水咁稀稀地口感,然後最底敢變番杰

如果有得揀下次會搵番朱古力味先買 唔鐘意咁奶咁甜既味
隻隻粉都用唔到72折
on都用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞