whey乳清蛋白交流區(14)

473 回覆
4 Like 0 Dislike
想問點沖先沖得散曬d奶粉
大力chok
去邊,上次去韓國好多即飲,15-20蚊有20gram protein
Allmax
我貪佢個Design
筆粉超方便唔洗海底撈月
有無獨立包裝散裝mass gainer介紹?想平時有需要就係公司沖包飲optmeal啲粉okay不過得protein isolate

同埋蛋白質點心大家食開咩 optmeal雞胸肉燒賣聽講好食不過30幾蚊包
lm
想問吓各位師兄
iHerb有冇邊隻2lb 抵買
啱啱係台北嘅藥房買咗幾箱Mars
每Serving 圍返港紙都唔洗$11
香港代理賣$15 一包,真係比狗屌
淨係買過5lb ON同California gold原味iso答你唔到最平應該California gold原味iso啩,不過唔係個個頂得順隻味
靚既粉2野就散
沖唔散係你隻粉問題
收到on 除咗double rich chocolate 仲有冇推介
我覺得mocha cappuccino 唔錯
cookies n cream都幾甜,溝奶/豆漿ok但都快厭
其他未試過
Thanks 🤩 訂左餅乾奶油
有冇人飲Quest Nutrition 既蛋白粉?
我覺得好好飲
但我冇飲過你地推薦既牌子, 同其他牌子比評價如何?
奶茶味 有冇好介紹
有冇人飲過all in
之前買左隻on既朱古力牛奶味 飲完又柯又嘔
未到難飲但覺得個味好假同奇怪
不過依家有陰影唔敢飲

有人咩其他牌子既易入口d thanks
係點樣架?

好似幾好 飲緊on成日倒到周圍都係
我講自己啦
ON轉Rule 1再轉Allmax

原因
設計方便我
平d
易d熔常溫水

ON我都會買
為隻banana味
睇當日想要咩味就沖邊種

仲有我建議買iso/gold
classic 1 ser成46g
iso同gold就30 32
好難兩ser放600ml樽沖
2ser會甜到仆街
變左我要飲多一大杯糖水先夠鋪田
邊到買?
我初時都有痾 或者日日爛屎
依加可能個身習慣左allmax
我覺得你買3磅個d或某d牌子散包
試清自己體質先

個味好好怪就無得講 我都覺
隻隻都好化學味

我自己比較接受到就on隻banana
同allmax隻choco peanut

另上星期買左2隻試味⋯⋯
好撚難飲 唔好買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞