whey乳清蛋白交流區(14)

475 回覆
4 Like 0 Dislike
咁你會賺到幾多傭金?
個code 又唔係我嘅
你哋唔好咁toxic 得唔得
以前都有人會掉iherb code 出嚟

1. 新會員首次使用iHerb APP下單並輸入優惠碼【22APP24】即可享全單78折

優惠日期:即日起至3月12日凌晨1點

2. LINE女生節週末優惠

輸入優惠碼【LINEWD24】即可享全單78折(優惠碼每人只可使用一次)

優惠日期:即日起至3月12日凌晨1點

https://hk.news.yahoo.com/iherb-%E5%84%AA%E6%83%A0-%E6%B4%97%E6%B5%B4-%E5%80%8B%E4%BA%BA%E8%AD%B7%E7%90%86-%E6%8E%A8%E4%BB%8B-220002070.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAACqTJbk7HlbQGQ4PvmSJN2H8og56RhPRDRLImfQb3rCIjlqel18aQrIDX5NziTUt_bE8bDAFk2MeUkosvP5JB6-b2qwfiRqqR7KvGUiCzUVqaZsoCO6NBHwrnKQco-FRECXOK8B-NrKFQqmv5LRjmikI3lJLWokn_MGVL3VBe7v7

痴撚線
覆左你喎
唔撚係潛呀?
唔知問下lor
答撚左你啦
用隻閪手碌返上去覆返人啦
咪覆撚左lor
盲撚咗呀
咁叫覆撚左?
你老母叫你落街買m 巾你買半條又叫買左?

威撚完柒左就道歉
唔撚情願既就咪撚懶醒屌人
屌得人就承擔返你自己講過既野
講咪講囉你喺戇鳩
撚責任要同你道歉咩
中度定重度?
到底你個閪腦點get 到我係叫緊你同我道歉?
你話點就點架啦
你個天才
多謝share
用咗code 買on 5lbs 539.4
on除左double chocolate 仲有咩味推薦
cappuccino 大家覺得點?
見有Ching 話Spark 係呃水魚
見佢原味$288/2kg
性價比都高
係成份有問題?
Allmax 5磅平ON 100蚊
點揀好
想問蛋白粉係咪唔可以用茶沖
琴日生平第一次飲 買咗芋頭牛奶味
發現有陣bb奶粉味 飲咗一啖差啲反胃
feel到佢係好飲 純粹自己由細到大都抗拒奶味
所以想沖佢變奶綠等自己唔洗夾硬飲
唔得我就夾硬飲了
有無師兄飲過international protein ?
飲過蜜瓜同芒果味覺得還好
但曲奇味好怪,啲朱古力碎攝曬落網隔到

有無人試過奶茶味,好唔好飲過Mars ?
Why not?
等如飲完奶粉再飲茶
想問下有無巴打用牛奶沖
有無話用邊隻好啲
Now soy protein isolate
去10日旅行,點帶粉好?
去輕鬆下啦
真係想飲咪買當地啲即飲/小食
買獨立包裝寄倉

去旅行食多兩件肉仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞