澳洲2024移民改革:Hong Kong Stream 大型移民中伏現場

1001 回覆
450 Like 13 Dislike
波台狗你啱
佢覺得一樣 你同佢講
所以香港人幫香港人真係聽住先,實情係多個香爐多隻鬼。我都知加拿大搵工難,但使唔使去到人不為己天誅地滅?
呢D垃圾地方就咪去啦, 過去加拿大 或 UK啦....
講黎聽下
好多人申請485資料/英文考試,係一早準備好。
現金工儲到鐘再講
香港人好多話攞多幾年錢先架,一班話移英/加/澳仲坐緊喺屋企睇tvb
戇撚鳩講到收銀一apply即請咁
英國屬土公民合法在聯合王國 5 年 (1 年需為 ILR)
可以登記為英國公民依個安排
由 1983 年 BNA 1981 生效到依家都無改過

改左的只係出左個 BNO visa 俾前香港屬土公民的英國國民(海外) 申請
令依一班人可以合法留係聯合王國 5 年達到登記要求
想請問邊個西方國家唔多大陸人?
直布羅陀
我記得睇過新聞好多年前係有改過...
但以我記得係關於十年長期居留安排同埋外國讀書計唔計年期入籍的問題
可能條ON想講Windrush scandal

但佢英文又唔識, 講嚟講去都講唔到
英國屬土公民合法在聯合王國 5 年 (1 年需為 ILR)
可以登記為英國公民依個安排
由 1983 年 BNA 1981 生效到依家都無改過

改左的只係出左個 BNO visa 俾前香港屬土公民的英國國民(海外) 申請
令依一班人可以合法留係聯合王國 5 年達到登記要求
明晒

條ON似乎係青山派城邦太子班白卡
我記得睇過新聞好多年前係有改過...
但以我記得係關於十年長期居留安排同埋外國人在英讀書計唔計年期入籍的問題
澳洲政府就係想趕走佢哋
到最後央及池魚,害死香港

唔知係咪同近月以巴戰爭有關
耶教國家戰略性需要,回教親共
夜長夢多,免日後滲透政府
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞