澳洲2024移民改革:Hong Kong Stream 大型移民中伏現場

1001 回覆
450 Like 13 Dislike
落家屬閘就幾左人權問題,正常冇可能咁搞你
睇下英國最新個移民政策
都會有影響
而家HKSTRAEM 大部分人都係讀書再拎485
唔係我
我想知食中呢劑果班 係揀走定點
hong kongstream係建基於485之上
而家cut485係等於影響埋hk stream

hong kong stream就類似一條公路既出口
而家改動就係雖然個出口仲係度,不過拆左條公路,
講到搵工咁易
你click入Have an eligible visa

You must hold an eligible visa at the time your visa application is made, and you must have held that visa for at least 4 years prior to that date. Multiple visas, including visas of the same subclass, cannot be combined to meet this requirement.

An eligible visa is a subclass 457, 482 or 485 visa that was granted to you on the basis of satisfying the primary criteria
佢真係唔識ga wo
因為澳洲官網教人用485駁hk stream 囉
證明485俾人玩到爛哂
條友一定9up
呢啲周圍都搶住要

醫護 澳洲俾定PR先叫你去
有時覺得香港現宜好衰
但對比吓其他地方
香港好似都唔係差到咁
英國係醫護家屬定一般移民家屬先
咁唔叫教人
條件黎嫁wo連前設都冇 唔通咩人都申請得咩
澳洲依家係咪奶中?
成日都話,香港除左政治問題之外
根本就係福地

當然,我十鳩幾年前買左樓我就解決埋住屋開支問題
的確有d鬆

但50歲唔係貪你可以拎485

鬼嚟讀你d學店咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞