[ANTHONY DAVIS!!!] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(497)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
場場3節打卡 木同max第四節出
咁就得啦湯令山
莫蘭特 熊狗
3b 艇狗
廢b 鵝狗
不gay - 太監狗
Pin this thx
希望 luka已經冇力
ar(少煮)49000
今晚輸幾粒?
你快啲去借錢借盡馬會allin開大
賺到錢之後 請我飲餐茶就ok
最好串埋拜狗456呀 etc
保守估計8-2
49000班濕鳩撚入到兩粒咩
今日好似整到個背
大師兄?我都係鳩估
不知不覺詹眉已經搭檔了5年之久

詹狗:濃眉於我意味着生涯末期的一切

咁又5年
季後賽我諗Max都應該無乜上場時間 到時候Vincent都番左黎 不過佢防守係唔錯 甚至速度幾快 佢守小後衛比JV同Reddish更加好
Vincent番黎就要改熱火果陣壞習慣 唔好過度協防 果4場成日過度協防 跟住比人空位投3分
WB的確同LBJ唔兼容 同埋上季陣容其實都係差 有段時間正選係WB Beverly Walker LBJ AD 三後衛陣容 係拎左WB同Beverly交易 之後先叫做變好左 起碼有2個前鋒做正選 但假設WB果陣仲留係湖人 其實對金塊反而係有優勢 不過唔交易WB就可能連季後賽都入唔到
nickyoung 塊狗
近四日未打常規賽,湖人已從西部第四掉到西部第六(上周日的季中錦標賽決賽不算在常規賽戰績內)

聽日大飛要加油拉傾屎落黎
有潛力嘅球員唔嫌多
反正佢都係有球商嘅球員
REPORT: NBA players who are trade-eligible starting Dec. 15:

Russell Westbrook
Kyrie Irving
D’Angelo Russell
Derrick Rose
Patrick Beverley
Khris Middleton
Lonnie Walker IV
Caris LeVert
Dillon Brooks
Gabe Vincent
Bol Bol

and many more...

(via Hoops Wire)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞