[ANTHONY DAVIS!!!] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(497)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
銀仔呢兩年搞嘅playin 同ist 真係搞得好好
刺激咗好多
獲獲都有湖撐場
Play-in 湖三年玩左兩年,IST奪埋冠
希望果500k獎金令班角色球員之後打得落力啲
Gabe 可以等佢出返黎再睇吓打成點先
Ham 防守佈局可能真係幾好 但臨場應變真係爭好遠

所以playoff真係知咩料 如果對面個教練拆解到佢防守佈局 都大機會玩完
佢個傷係唞下就好返?唔覺佢做手術
今日識叫暫停
PlayOff打7場大機會先贏後輸
個page入面啲留言好撚肉酸
Ham呢幾場開咗playoff mode正常咗好多
In Game 有占幫下手破陣
但場場玩後手係玩唔起
Lbj 做low man個防守係好撚癲
現役冇乜前鋒有呢個意識
當然都要靠有頂級poa同ad大家配合下先有呢個效果

其實有冇諗過係季中賽先咁有機會
一場定勝負,又唔係季尾,癈老有足夠氣力場場爆之餘
咸狗又有時間做足準備,唔洗好似po咁打7場4勝俾佢諗爆頭簡單好多

老實講而家隊湖依然過份依賴癈老,對手一針對佢黎玩其實好易死
今日算冇咁依賴佢啦 v ad 都有跳出嚟攞分 但如果你話發動進攻嗰啲 暫時湖真係冇人可以取代到lbj 唯一希望班射手準啲 lbj 落場之後就打最簡單嗰啲俾弱邊射手3分
今日哈利自己mic up都話
等占落場就郁手
好在幾下都頂到咁解

之後廢老攰/傷/頹
對面底有range有得硬打
有超高火力guard位
+咸哥又再出羅V
都冇得搞
湧仔 同州榮譽
話說今日廢老場邊教ad打果球波勁靚
好耐未見過咁有血性既ad
AD可唔可以場場都咁勁
佢哋係最大贊助商嚟
老細嚟 呢個獎佢哋有份
主勇士 please respect
咸哥琴日係出3guards 勁on9
Max dlo v
湖人宜家最大問題都係廢老一落場 個進攻能力即時跌幾班
成班後衛自主進攻能力太差
Dlo極度海鮮波 手感差既時候根本上唔到場
V就明顯唔係主控料
有時都會覺得咸狗冇得簡
唔擺3衛拉開空間 進攻都唔知點打
當你持球威脅低既時候 根本拉扯唔到人地防守 更加難去組織
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞