[ANTHONY DAVIS!!!] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(497)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
季中錦標都打完
應該知道自己隊波有咩缺點
要補強啲咩
去打劫啲坦隊
其實成班友 3分可以再準啲
已經可以治百病
風水問題
一場有一條友準都要還神
我支持巫師隊 巫師隊管理層真係爛 坦隊中嘅坦隊 當年2個次輪換到八村 今次可能2個次輪換到Avdija
湖人咁多年都係咁 有3分嘅湖人幾乎唔會輸 就好似打鵜鶘果陣 直接2節半打卡收工 鵜鶘已經輸30分
巫師得 Krispet T. Jones
值得一換

Kuzma 加福呢啲太貴唔好搞
你係湖勇手足? 兩個post都有你
買左勇士咪入勇 post 屌波囉
唔通入湖 po 咩
最正係年年都換到d 3分4成以上既球員番黎,結果換到番黎湖個個3成都無 湖呢度既3分手係自動鳩
勇士今年都無機會架啦 CP3果然係1種咀咒
只要有佢嘅球隊就唔會有總冠軍 最有機會嘅18年火箭(受傷)同入到總決賽嘅太陽 都可以臨尾輸 先贏2場公鹿再輸4場
常規賽我場場都有睇
佢防守係hea喎

一定係企後兩步守
對手三分唔會撲出去放人射
39歲都明嘅
留力健康打季後賽最緊要

你睇吓冠軍戰James 啲腳步
佢要守真係守得好好
Malik Beasley去咗公鹿又做返40%
都係冇防守
話知佢60%
吾皇啲dna 咁好 應該要立法強制佢瘋狂配種
生返10個8 個prince 出黎
唔知點解每個3分手黎到湖人都突然射唔入 唔知係湖人太大壓力定係風水唔好 跟住佢地出番去 3分又投得幾好
都唔知勇狗啲交易係做咩鳩
咁鐘意換啲 pg 返嚟打雙控

今季廢老常規賽佢賽唔算差喇防守
因為 in-season 數據計左入常規賽姐
公鹿依家正選有佢同Lillard 公鹿外線防守又點會好 2個都出名防守差嘅球員 Lopez同字母點補都補唔到 依家變左靠進攻黎贏 去到季後賽就會比人玩針對 剩係點名都已經可以點名佢地2個
大太監黎嫁 係佢眼中LBJ做咩都係好
佢常規賽防守係hea架啦 但又未去到差
佢協防都係幾好 每次都企岩位置 佢都39歲 無可能做到每一場都出力守 留力打季後賽仲好啦 費時傷 反正常規賽湖人係頭6名已經夠 依家都排第5 後日贏到獨行者應該升番做第4名
佢今次換CP3 好明顯想減稅 依家佢要交嘅稅真係間接資助緊湖人全部人果50萬
下季CP3係球隊選項 都唔洗諗勇士肯定唔會執行 果到已經慳唔少 佢地今季都唔志在冠軍 志在點樣慳錢 管理層都知道Green同Thompson已經唔係當年巔峰時期 靠佢地唔會拎到總冠軍 不過係浪費左Curry剩餘嘅巔峰姐
5年
唔trade好過
佢黎緊都30歲 完埋約都35歲 應該蝕左 不過拓荒者唔要簽嘅情況下 可以諗下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞