[ANTHONY DAVIS!!!] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(497)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
如果gabe出返黎仲衰過mk既話
拎gabe+木+pick換塘鵝大V算啦
8仔唔得,gabe更多俾人壓到on9
反而有諗過水行俠,但原來佢out of season

其實講到尾聯盟有邊個頂到肥仔
最後搵hayes+ad夾佢最穩
咸狗話無g用
水行俠成季都玩完唔使諗
頂肥仔一定係八 因為有3
我覺得佢其實幾好 上季打灰熊G4 無佢突然連續射入3分追9分 點會有後來LBJ絕殺追平 跟住打加時贏灰熊

同埋我覺得佢心態幾好 知道自己防守差 所以願意改變 盡量做好防守 好過其他過氣明星球員 仲係當自己一哥咁 唔肯改變 就連合同都係1800萬 1800萬好難搵到比佢好嘅控衛 佢都係打金塊差 其他其實無乜問題
OK啦 最多貼多一張1r pick其實差唔多
但始終咁換法嘅話太多底

所以我傾向八都係唔會郁
咁都比你換到 整定今季我湖要champ
其實佢唔係打金塊差,係海鮮到不得了
Gabe 真係簽得太貴
佢係熱火三分就已經唔算準
我覺得湖人根本唔洗急住做交易
如果真係季後賽打金塊 除左AD LBJ可以頂約基奇 其實仲有八村 八村佢下肢壯 夠穩 上季其實頂防約基奇係有效果 贏金塊最大目標唔係要守住約基奇 反而係要靠Reddish同JV鎖住Murray 上季佢太多神仙波 不過今季金塊都比上季弱左 湖人今季係有機會拎季中冠軍同總冠軍
係唔知佢未好返,定還是乜嘢
上場出咁少真係驚驚地
約基奇 好撚正
要預左少煮 playoffs 打少個
係貪佢有守有組織啫
咁10m左右又唔算差,係估唔到佢成日傷
每次熱火trade都係世紀騙案
8 ad lbj cam
呢個陣已經好撚豪華
基本上要乜有乜
Pg位睇情況出v/gabe/dlo
上年vando冇得出搞到冇大鎖守Murray
然後Murray 場均31分4成三分
11m唔算貴啦
都係睇中佢有playoff mode姐
金塊後備的確弱咗
靠班新仔同rj daj 頂住
而且湖人依家連勝緊
個陣仲要未到頂 仲有得進步
真心唔知trade what
牙禿家暴橋呢啲都可以唔洗諗住
東契奇
私家雞認證
分析湖人冠軍級防守

AD真係決賽MVP
btw廢老常規賽真係守得好hea

https://youtu.be/-IPNN4boYTQ?si=hqUOtKJyNWYWuJWG
咁樣似幫對手砌陣多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞