[ANTHONY DAVIS!!!] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(497)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
唔一定要上哂咁多人
有啲人淨係打特定球隊就得
依家湖人面對任何陣型都有足夠人手應付
唔覺得需要做trade
除非Gabe出番黎之後夾得好差
隔離po嘈歷史地位嘈到癲
底薪當2020rondo咁用又好似幾好
不過真係好撚邪
當年curry KT Dlo都係咁打啦
比draymond green 打 仲點同你fd
Final carry 1場 都比人當臭四
根本湖人就好少畫戰術俾射手
始終雙核都係禁區搵食 射手最主要都係拉開空間 等波到 間唔時要拆炸彈
之前睇過有條片分析過有啲球員係要有持球時間熱下身先射得準
LBJ贏埋季中錦標賽歷史地位上升到幾多
https://lih.kg/3572551
所以kcp真係勁
屌 Beasley 上季初頭大撚把波做俾佢射,咪又係射到屎咁
作為一個占迷 我覺得佢既歷史地位就係第二
好多反占要踩廢老都只可以拎MJ出嚟係咪佐證咗佢史二既位置
依啲post真係冇咩討論價值 仲要著名湧狗係度
似係佢當人臭四多d
攞得一冠當正自己大佬咁
真係 入到去又係個幾條友講埋d on9野為屌而屌
好似係公海條傻鳩玉狗係度鳩吠咁
臭罌出臭草
兩邊都係咁撚臭
曼 最臭
認左佢係第2咪算
有D盲反吹到佢top 10都唔係
Vander Blue>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>LeBron James
ching #得好
大家都成日俾人咒空難
俾啲同理心
好簡單
你比最強pg都係magic行先
邊個會話Stockton 助攻最多就係pg山羊

以前jabbar 夠係六冠 歷史得分王
論榮譽唔會輸奶太多
但都冇人會直接將佢同MJ比較

數據累積只係代表你身體夠健康
係值得敬佩

但比較強弱一定係硬榮譽優先

反而magic 同Kobe 邊個係湖人山羊就比較難爭
聽日太陽齊腳打我湧
一個球員成就幾高 我自己睇法係
球員能力 榮譽 場內外影響力 拎到榮譽時隊波人腳同對手 呢幾樣野去衡量
沾狗同MJ比下邊個勁啲可能可以講下
要拎埋堆榮譽黎比 傾邊個係Goat 我覺得好難相提並論
呢啲Post睇完咪算 你永遠唔會講服/拗得贏對方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞