[ANTHONY DAVIS!!!] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(497)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
人地b2b 今日仲出左luka43 min
今日Luka都上左44分鐘 聽日都未必有力 雖然今日裁判係搞事 但佢要上44分鐘先贏 聽日同我地打都應該無乜力 望可以3節打卡 JV同Reddish都會鎖住Luka 我覺得應該贏到 係唔知慘勝定3節打卡收工
湖人依家係差1個可以撕裂內線嘅控衛 下下靠LBJ衝擊籃底傳波都唔掂
Mk
其實如果底薪WB的確係幾適合 但4700萬就不了 太貴 我覺得如果無當初湖人教練叫佢做替補 我諗佢去快艇都未必肯願意走去做替補 凡事都係要個人願意開左個頭
咪燈
老女人鍾意小鮮肉
佩狗永遠無錯
仲要佢而家心態唔同晒,肯打backup
咁既價真心抵
不過佢防無球依然係差 仲係掛住望住個波 不過佢同Vincent一樣 可以防到1至3號位
咁講啦,wb點講都願意衝搶,gabe如果連3分都唔穩 (湖人定律) 真係wb岩用好多
咁容易俾條傻閪燈到咩
湖人當初都係睇中Gabe防守可以防到1至3號位 同都有咁上下水準3分
當然如果佢仲係好似頭4場咁 3分命中率得7% 咁佢真係可以考慮交易 反正有Max JV Reddish 外線防守都足夠
要求真係唔高 做到3分命中率有35%同場均有2球已經夠哂
出黎無人要,出黎無表現更加鬼睬你咩
換2個srp都有難度呀
我諗巫師可能願意做好人 佢地最鍾意次輪 上次換八村 今次換Avdija
咁會幾癲
不過都係果句,咸狗會鳩叫唔夠guard用
Gabe 下星期出
榮叔係咪過黎interview所以請假
然後上場雪木同rui
3B你19年都燈撚到我地湖champ啦
咁冇志氣走去做對家契狗

[齊章!woj又贏] 洛杉磯快艇圍威喂 及 出去行街 討論區 (1)
https://lih.kg/1289644
而家木唔出都主輪換10個人,大家開始有chemistry 既時候唔知邊個會無得出呢
max好可能係第一考慮,但佢又靚仔又好用
原來係咁
人地依家棄暗投明又唔撚得?
max唔夠經驗
過半場果野試下係季後賽咁做
玩撚完都似
梗係得啦莫蘭特大哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞