[ANTHONY DAVIS!!!] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(497)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
你躝佢都未躝啦 大飛狗
湖人比 4m
金塊比 4.2m
老撚唔信差 20k 唔肯留
擺明湖人自己放生
真心如果羅拎去換禿 一定換到
但始終要留一個備案打金塊灰狼
呢兩隊都係內線大隊

唔好再用小球思維去應付呢個季後賽
我哋有Ad足夠應付所有小球
brogdon已經唔止防守型咁簡單
仲有組織 3 有佢嘅話 大升級嚟
湖依家唔缺防守缺進攻
可惜佢玻璃
羅啲傳波同視野係湖pg 人選裡面係最好
賣埋真係唔係打
其實vando cam max已經跟到小球速度
咁認真講dlo唔算差,控到波 組織到 係進攻鳩d 當地盤版rondo咁玩,真心唔希望呢個陣有咩改變
打狼塊呢d睇下木同hayes去到咩位置
差個肉棒頂肥仔
如果當初搞到 Naz Reid 返黎就爽
木而家有啲kick 無態 hayes 就一貫無咩期望
8村而家變左3rd choice 咁 加上傷完返黎又無咩態
驚就咁賣8村湖走寶
今年唔止 仲有隊灰狼
Gabe + 8村 for Jeremy Grant
條友醒 見上季鳩啤無乜態又唔識攻 留番狼打小球 今年得分上場時間都career high 但成個NBA 得 Brook Lopez可以頂到下肥仔 但佢唔回家
Mitchell Robinson 原來收緊15m 1年
佢唔係玻璃一早頂薪左
8村好雞肋 佢守唔到變咗下下出Vando + Cam 佢出得幾分鐘叫頂下占落場時拎下分
如果bulls fire sale

試下 8村 + Gabe + pick trade 禿+ Vucevic

Vucevic 不了… 有攻冇守 但攻又唔穩
除非公牛係傻鳩啦
加pick人哋都要諗諗
我地大把防守球員
頂頂進攻博得過呀
齋打肥仔嘅話
佢禁區肉搏都可以嘅
噸位始終喺度
可以放得嘅都係gabe
木唔會放 湖要c
8同tp 唔一定要放
LEBRON (Luck-adjusted player Estimate using a Box prior Regularized ON-off) impact data is provided by BBall Index . See how LEBRON is calculated, and explore the data.

唔關你偶像事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞