[ANTHONY DAVIS!!!] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(497)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
靠gabe
出到先再算
佢偷左幾多糧季中做籌碼LAN
出到就keep撚住個3g
https://youtu.be/I-85SzxFBWQ?si=AINpqwA5nR-Gg5C2

其實都係,溜馬今季錦標賽真係唔易玩
分組有騎有柒轆,仲要有火力全開既鷹
上到8強仲要打塞打鹿

老實講佢地打到入總決賽真係幾癲

我都好少可咁respect對手,hali keep住上唔傷應該玩好耐

最好玩約黎湖🙏🤤

羅仔勁好球
原來廢老尋日打唔夠35分鐘錯覺以為佢打緊38-40
今年都係腸湖塊爭冠

東岸冇個打得
鹿交易完整體實力下降
塞jt巨星成色不足
V 唔係主控料
但係打人地後備綽綽有餘
打正選配占 AD 更加唔係問題

宜家湖人問題係占 V 同時落場冇人喂到波比 AD
吊高波都失誤 球商堪憂係一個問題

另一個問題係睇你覺得 Cam 同王子
算唔算稱職 3D
呢兩件狀態好完全係稱職
如果你對呢兩件係 Playoffs 有期望
咁湖人完全唔洗做交易動作

如果唔你覺得唔係
咁就要 target 3D 嚟做 trade

八村定位宜家係湖人最尷尬
但上年佢負責頂油雞
頂得幾多
Trade 走左 Playoffs 又嚟懷念佢就無謂
Dlo 未必有人要
https://youtu.be/-IPNN4boYTQ?si=hB72rJ_3k3zNMh3J

琴日場波真係好多細節
Game plan寫得好
執行又好
湖人打控核嘅波基本上好有經驗
先唔講占士本人打過幾多次勇士
就上年就輕鬆殺哂灰熊勇士

冇左猴之後守內線先係一個問題
Segun 都可以打爆湖人內線
諗唔到點打金塊木狼
18m 17+6既pg無人要
我地賣八村都大把人要啦
但而家佢喺湖真係有d邊緣…
3c
湖人迷成日幻想自己 d 球員好值錢

你地想換 3d /側翼 丫麻?
dlo 單換到咩優質 3d / 側翼
要換實有野換到
岩唔岩用咁解
唔好意思 羅仔我地唔賣的
咁既陣仲點會換側翼
論側翼深度 有幾多隊好過湖人
要交易目標都係搵一個稱職既咕哩型後備中鋒 或者類似malcolm brogdon呢類防守型PG
要賣,打包咸狗lan啦
羅仔好波
咕喱中鋒市場上不嬲都唔缺
大把底薪等認領
係湖人年年都放走哂上季打得唔差既中鋒
猴 Mcgee

側翼咪話睇你覺得 cam 同 王子算唔算稱職 3d
如果算其實冇野好 trade
進攻黎講你唔 trade 走 dlo 都唔洗搵多件返黎持球
換雀既Kelly
最啱做d污糟野 有3有d又係c
老實講句 8仔好用又穩雖然想佢做廢老後備
但係廢老根本唔落得場 變左冇時間比佢上
冇話放唔放走既
好多人都係諗住嚟打一年博大約就走
Lonnie monk呢d都係湖冇錢留
至於中鋒咁多年真係打得好既得mcgee猴
不過猴係心結 mcgee就唔記得係咪都係比唔到大約
可以去 76 人打劫返兩件快艇棄將
橫掂 PJ 無波打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞